SRBIJA U ŽALOSTI Poginula košarkaška legenda! (FOTO)

Tragedija

Košarka Košarkaška lopta Koš
Košarka Košarkaška lopta Koš, Foto: Shutterstock

Veliki poznavalac srpske košarke,sportski entuzijasta,i do penzije upošljenik Košarkaškog kluba „Zdravlje“ iz Leskovca Aleksandar Vasić (72), kod ljubitelja košarke poznatiji kao „Aca Genta“, smrtno je stradao kada se na njega obrušio zid pomoćnog objekta u rušenju u dvorištu njegove rodne kuće u Leskovcu.

Nesrećni Aca je pomagao majstorima u rušenju pomoćnog objekta u dvorištu njegove rodne kuće u ulici Blagoja Nikolića u leskovačkom naselju „Kajsina mala“ kada ga je oko 11 sati u petak 24 maja iznenada zatrpao zid i na mestu ga usmrtio. Leskovačka Hitna pomoć došla je na lice mesta veoma brzo ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt leskovačke sportske ikone...

Koćica u rušenju
Koćica u rušenju, Foto: Alo! T.S.

U toku dana 25 maja „Aca Genta“ u prisustvu rodbine i brojnih prijatelja sahranjen na groblju u Leskovcu. Iza njega su ostale dve ćerke i supruga,kao i dva unuka kojima se Aca ponosio u usmeravao ih ka košarci.

Pročitajte još:

Nikola Jokić i Kris Marlou
Nikola Jokić i Kris Marlou, Foto: AP/David Zalubowski/Printscreen/

DOBILI SMO NOVOG FANA REPREZENTACIJE Ovaj Amerikanac je na SRPSKOM JEZIKU prolavio Jokićevo DA reprezentaciji! (FOTO)

„Zavoleo sam košarku još od prvih dana kada smo je zaigrali tu na poljančetu sa improvizovanim košom od auto gume“,pričao nam je svojevremeno uvek druželjubiv „Aca Genta“ koji je svoj sportki vek završio kao ekonom u Kopšarkaškom klubu „Zdravlje“ u Leskovcu. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi