Ovako je  nesrećni Odom  izgledao  dok je bio  u komi
profimedia
Lamar Odom i Kloi Kardašijan

Profimedia

Lamar Odom i Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia

Bivša zvezda NBA lige, Lamar Odom, otkrio je u svojoj novoj knjizi "Tama ka svetlu", neke interesantne detalje iz njegovog života! 

Ovaj 39-godišnji Njujorčanin je otkrio da ga je zavisnost prema seksu vodila da vara svoju bivšu ženu Kloi Kardašijan, i da je ta zavisnost kriva za njegovo predoziranje u javnoj kući u Vegasu. A otkrio je kada je po prvi put probao kokain.

"Dogodilo se to kada sam imao grupni seks sa nekoliko žena. Nakon toga svi moji demoni bili su pušteni s lanca. Postao sam profesionalac u skrivanju svoje zavisnosti od supruge Kloi Kardašijan. Dugo joj je trebalo da otkrije. Znate, ne želite da vam supruga zna da šmrčete kokain i spavate sa drugim ženama."

PROČITAJTE JOŠ:

Drejk

twitter/Raptors

Bivši as nekoliko američkih timova 2015. godine bio je na ivici smrti, nakon što su ga u jednom bordelu u Nevadi pronašli drogiranog bez svesti. Nekoliko dana je bio u komi, jedva je ostao živ. 

"Kada bih morao da izračunam koliko sam potrošio na drogu, to bi bio iznos od oko 100.000.000 dolara", rekao je Odom.

Zanimljivo, nekada najbolji šesti igrač lige, igrajući za Lejkerse, Kliperse, Majami, Dalas... zaradio je oko 113 miliona dolara. Dakle, gotovo sve je spiskao na drogu.

"Dešavalo se da imam seks i sa šest različitih žena nedeljno, svaki put bez zaštite. Tako da sam morao da platim priličan broj pobačaja. Trebale su mi te žene, one su bile izlaz, nisam mogao kući da se vratim sam", ističe Odom.

PREDLAŽEMO VAM:

Toronto - Golden Stejt

twitter/Raptors

A za svoju zavisnost kaže da je nasledio od svog najbližeg:

"Nasledio sam to od oca. I on je bio zavisnik. Dobio sam njegov gen. Stvari su se pogoršale kada mi je umro šestomesečni sin. Bio je to najgori trenutak u mom životu, potonuo sam."