I 2017. će biti teška: Nikola Peković
Marko Metlaš
Nikola Peković

Marko Metlas

Nikola Peković, Foto: Marko Metlas

Nikola Peković je još jednom pomogao svom voljenom klubu! Nekadašnji centar Partizana, a potom i čovek koji se u jednom od najtežih trenutaka u istoriji crno-belih prihvatio odgovornosti i postao predsednik kluba, oprostio je sva potraživanja koja je do danas imao.

Došavši na mesto predsednika Partizana, u septembru 2015. Nikola Peković je svoj novac uložio u oporavak kluba i tako praktično omogućio košarkaškom klubu Partizan da nastavi sa svojim postojanjem.

Partizan

Alo/M.Metlaš

Partizan, Foto: Alo/M.Metlaš

Peković je u crno-bele ulagao i kroz donacije i kroz pozajmice, a sada je odlučio da se svega uloženog odrekne u korist svog Partizana.

"I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je prviržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje. Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača", izjavio je predsednik KK Partizan NIS, Ostoja Mijailović.