KK Partizan
Twitter/ KK Partizan NIS
KK Partizan

Twitter/ KK Partizan NIS

KK Partizan, Foto: Twitter/ KK Partizan NIS

Košarkaška utakmica između Monaka i Uniksa u okviru šestog kola TOP 16 faze Evrokupa će se igrati bez prisustva publike zbog epidemije koronavirusa, objavljeno je na sajtu ovog takmičenja.

Za ovakav potez su se odlučili na osnovu propisa koji primenjuju smernice Svetske zdravstvene organizacije i nacionalne administracije koje se su na snazi u Monaku pošto su se konsultovali sa medicinskom službom Evrolige.

Kako bi se garantovala bezbednost svih igrača, trenera i sudija, i da se ne bi izbeglo širenje korona virusa i održala regularnost takmičenja, domaći tim je postavio posebne protokole za utakmicu. Samo potreban minimum ljudi za odigravanje utakmice (igrači, treneri, lekarske službe, zaposleni u hali, televizijska produkcija i novinari) će biti prisutan u hali, što znači da neće biti navijača, ni dodatnog klupskog osoblja, stoji u saopštenju na sajtu!

Monako vodi srpski stručnjak Saša Obradović, a gubitnik ovog duela za prvo mesto će igrati u narednoj fazi protiv košarkaša Partizana, pošto se grupa crno-belih (Grupa D) ukršta sa grupom G!

, ni dodatnog klupskog osoblj

Utakmica Monaka i Uniksa igra se u sredu od 19.30, dok se neće igrati meč Darušafake i Virtusa, pošto  pošto su turske vlasti zabranile ulazak u zemlju ekipi Saše Đorđevića!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо