Partizana navijači Arena
ALO Foto: Miloš Dreković
Partizana navijači Arena

ALO Foto: Miloš Dreković

Partizana navijači Arena, Foto: ALO Foto: Miloš Dreković

KK Partizan obaveštava košarkašku javnost u zemlji i regionu da inicijativa najtrofejnijeg košarkaškog kluba Srbije, o davanju mogućnosti da 1000 ulaznica za gradski derbi u Štark Areni kupe navijači Crvene zvezde, kao i poziv upravi kluba, nije naišla na razumevanje druge strane.

Košarkaški klub Partizan ponudio 1.000 mesta za "Delije", ali opet će biti bez njih u hali

AUTOR: Tanjug/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.11.2019. 12:25 Pozvali su se na pravila ABA lige. Nebojša Čović, Foto: Alo/Marko Metlaš Košarkaški klub Crvena zvezda odbio je od Partizana kontigent od 1.000 karata za svoje navijače u derbiju ABA lige pozivajući se na propozicije takmičenja.

Tokom jučerašnjeg dana direktor Crvene zvezde je pisanim putem, obavestio našeg direktora, da u Zvezdi, shodno propozicijama, ne mogu da prihvate organizovani dolazak navijača. KK Partizan vrlo dobro poznaje propozicije i samo je ponudio kupovinu karata simpatizerima Zvezde za određeni sektor uz bezbednosne garancije kao što su imali pre par godina kada su u Zagrebu protiv Cedevite proslavili i ABA titulu, ili proletos navijači Budućnosti, takođe u Zagrebu.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Svi znamo i kako su pre nekoliko godina u društvu predsednika Crvene zvezde navijači ušli organizovano u Pionir kada je Partizan bio domaćin, a znamo i članove propozicija po kojima jedno lice ili njegovi srodnici, ne mogu voditi dva kluba, te da klub koji se dve godine ne takmiči, se briše iz registra KSS. Uprkos svemu, derbi je uvek bio nešto više od druge utakmice, a odlazak na tu utakmicu, praktično nije gostovanje.

Od petka prodaja ulaznica za "večiti" derbi, domaćin doneo interesantnu odluku koja može da utiče na utakmicu!

AUTOR: Zvanični sajt/M.D DATUM I VREME: 14.11.2019. 11:15 Ulaznice za nedeljni meč u prodaji će se naći od petka, 15. novembra! Partizan - FMP, Foto: ALO Foto: Miloš Dreković Ulaznice za utakmicu košarkaša Partizana i Crvene zvezde u sedmom kolu ABA lige prodavaće se od petka, a 1.000 karata moći će da kupe i navijači crveno-belih.Mi vam prenosimo saopštenje crno-belih u celosti!

Žao nam je što inicijativa KK Partizan, kao najvećeg košarkaškog brenda, srpskog domaćina i društveno odgovornog kluba, ponovo nije našla na razumevanje. I ovoga puta, po cenu svoje štete, dali smo sve od sebe, ali je za neke pomake ipak potrebno dvoje.

Ulaznice za nedeljni derbi meč između Partizana i Crvene zvezde će se svakako naći u slobodnoj prodaji putem cardservisa Ticketline.rs preko koga se mogu naći sva obaveštenja o kupovini karata. Svakako, za simpatizere Zvezde će biti odvojen sektor na severoistoku nivoa 400 u Štark Areni.

PROČITAJTE JOŠ:

KK Partizan još jednom apeluje na sve aktere derbija, na parketu i oko njega, da ne dozvole bilo kakve incidente, da sve protekne korektno, sportski, za šta će se Partizan kao organizator velikog broja velikih utakmica i sam potruditi.

BONUS VIDEO:

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!