KK Partizan
KK Partizan
KK Partizan

KK Partizan

Foto: KK Partizan

Na dve pobede u Poljskoj, crno-beli su nadovezali trijumf u Klužu savladavši Mornar 77:60 (21:14, 20:16, 18:9, 18:21).

Izabranici Andree Tinkijerija su od starta kontrolisali meč. Na vreme su stekli prednost, koju su do završnice meča postepeno uvećavali.

Pročitajte još:

Prelomni period bila je treća četvrtina u kojoj je Partizan stekao i preko 20 poena razlike, a ukupni utisak je da je Partizan spreman za ABA ligu u kojoj će, već u trećem kolu, za rivala imati upravo Mornar.

Šansu u redovima srpskog kluba protiv tima iz Bara dobili su talentovani igrači Dušan Miletić i Đorđe Jovanović. Na svom nivou bili su Volden i Tomas, a raspoloženi među crno-belima bili su i Jaramaz i Zagorac.

Rival u narednom meču Partizanu će biti bolji iz susreta Fenerbahčea i Kluža, zanimljivo je da pomnute klubove vode proslavljeni srpski treneri koji su ostavili dubok trag na klupi crno-belih - Željko Obradović i Duško Vujošević.

Bogdanović dodao gas, Jokić lucidnim asistencijama "hranio" Milutinova, žal za medaljom je prevelika!

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je peto mesto na Mundobasketu! Košarkaška reprezentacija Srbije je na petom mestu završila takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kini! Poprilično razočaravajuć rezultat, jer su očekivanja bila prevelika. U Kinu smo došli u veoma jakom sastavu, a "orlovi" ne mogu da traže opravdanje kod izostanka Miloša Teodosića zbog povrede!

Bonus video: Đorđević o pobedi protiv Češke i učinku Bogdana Bogdanovića!