Košarkaši Partizana
KK Partizan
Košarkaši Partizana

KK Partizan

Košarkaši Partizana, Foto: KK Partizan

U Partizanu još uvek nije tako živo što se tiče prelaznog roka, pre svega jer se čeka imenovanje trenera. Partizan je za sad postigao dogovor sa Kodijem Miler-Mekintajerom, ali to svakako neće biti poslednja akvizicija crno-belih.

Kao jedna od želja "crno-belih" pojavilo se pre nekoliko meseci i ime Devina Vilijamsa, a Amerikanac je postao slobodan igrač. Centar je raskinuo ugovor sa Tofašom pošto Turci žele da smanje troškove u narednoj sezoni.

Amerikanac ima 26 godina, visok je 2,06 metara i u tamošnjem prvenstvu prosečno je beležio 15,4 poena i 7,5 skokova, a blistao je i u Evrokupu sa 15,1 poenom i 8,1 uhvaćenom loptom po meču. Igra na poziciji "četvorke" i "petice". Po broju indeksnih poena, on zauzima treće mesto u nedovršenom izdanju Evrokupa. Vilijams je igrao u ABA ligi za Budućnost, a u Podgoricu je stigao pred plej-of ABA lige 2019. godine. Igrao je još za Bujučekmeče, filijalama Portlanda i Šarlota, kao i u Australiji i na Portoriku. Ostaje da se vidi da li će čelnici Partizana reagovati, pogotovo jer je i sam Vilijams davao signale da bi rado u najveći srpski klub.

PROČITAJTE JOŠ: