Andrea Trinkijeri
KK Partizan
Andrea Trinkijeri

KK Partizan

Andrea Trinkijeri, Foto: KK Partizan

U 19. kolu ABA lige, derbi za čelo tabele, Partizan - Budućnost! Utakmica koja će odlučiti o novom lideru regionalnog takmičenja, u "Štark areni" od 18 časova.

Klub iz Beograda doživeo je samo jedan poraz kod kuće u svim takmičenjima, tada je u Evrokupu bolja bila Venecija, pred "grobarima" koji će i protiv Budućnosti biti "šesti igrač".

Ume Partizan da stegne u odbrani, svede protivnika na mali broj poena.

Virtus - Partizan

KK Partizan

Virtus - Partizan, Foto: KK Partizan

Zato Meridianbet ima ponudu za vas, kao niko drugi - da će ukupan broj koševa na utakmici biti između 131 i 140, nudi sjajnu kvotu 5.80!

Za one hrabrije, tu je opseg između 121 i 130, s neverovatnom kvotom 17. Ipak, ako mislite da će timovi biti baš raspucani, za 180 i više poena čeka vas fantastična kvota 19!

Nema sumnje da će se za utakmicu u "Areni" tražiti karta više, naročito posle sjajnih igara crno-belih i plasmana među osam najboljih timova Evrokupa.

Ako ne budete među srećnicima koji će se naći u najvećoj hali na Balkanu, onda pravac u neku od Meridian kladionica, izaberite igru po meri za ovu utakmicu i uživajte u dobroj košarci, koja nas sigurno očekuje u nedelju od 18 časova.

Da li će ABA dobiti novog lidera - saznaćemo ove večeri!