MALO MU 90.000.000, VLADE OSTAO BEZ TEKSTA KAD MU SROČIO! Ovim potezom Badi Hild je stavio do znanja Divcu da spremi ogroman KEŠ! Bogdanović posmatrao sve sa strane! (VIDEO)

Spektakularno!

Vlade Divac
Vlade Divac, Foto: AP/Rich Pedroncelli

Ukoliko ste propustili, pre nekoliko dana američki košarkaš Badi Hild, odbio je da produži ugovor vredan 90.000.000 dolara sa Sakramento Kingsima!

Na opšte iznenađenje generalnog menadžera Vlade Divca, jedna od najvećih zvezda tima iz Kalifornije je uvređen ovom ponudom i javno se obratio medijima.

A drama oko ove priče kao da nije gotova, prilikom zagrevanja igrača Sakramenta koji su igrali 5 na 5, Badi Hild je izveo spektakularan potez i zakucavanje kada je poveo kontru tima sa ljubičastim markerima.

Bogdanović koji je bio u srebrnom markeru nije mogao da spreči ovu divnu akciju Hilda! Kada je digao publiku na noge, Hild je jasnim potezom ka Divcu (spojena tri prsta: palac, kažiprst i srednji prst) poručio da spremi još novca za njegov ostanak!

Divac se u početku samo nasmejao na njegov potez, a kad se smirila igra, pozvao je Hilda i saopštio mu par stvari u lice! Obojica su se nasmejala i bacila jednom drugom kosku!

BONUS VIDEO

Prazan stadion u Viljnusu

 

 

Povezane vesti