Incident na derbiju Crvena zvezda - Partizan, Milan Kalinić
Alo! V.Marković
Incident na derbiju Crvena zvezda - Partizan, Milan Kalinić

Alo! V.Marković

Incident na derbiju Crvena zvezda - Partizan, Milan Kalinić, Foto: Alo! V.Marković

Jučerašnji derbi između Crvene zvezde i Partizana u okviru polufinala plej ofa ABA lige pored dominantne igre crveno-belih obeležio je i skandal pred početak utakmice.

Pročitajte još:

AZAR SVAKAKO, ALI JOŠ DVA OGROMNA, OGROMNA POJAČANJA Real Madrid pojačava sve linije, ovo je zvaničan POVRATAK "KRALJEVSKOG KLUBA"

PSOVKA SADRŽI IZMET I SUDIJINU MAJKU Ovo su najgnusnije reči koje ste ikad čuli na fudbalskim terenima! STIDI SE, DIJEGO KOŠTA (VIDEO)

GRBIĆ OTKRIO VELIKI PROBLEM, ALI I REŠENJE Odbojka je izolovana samo na svet odbojkaša ili na manje od toga

Tada je veliki navijač Zvezde Milan Kalinić upao u sukob sa navijačem koji je zauzeo njegovo mesto za koje je imao rezervaciju.

Navijač je upao u sukob sa Markom Pavlovićem, direktorom marketinga crveno-belih, udario ga, a onda je reagovao i Kalinić i nastao je opšti haos gde je početnik incidenta završio krvav.

Dalibor Krković

KK Crvena zvezda

Dalibor Krković, Foto: KK Crvena zvezda

Kako piše Telegraf, prebijeni navijač je Dalibor Dado Krković nekadašnji sponzor i član uprave košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Krković je 2011. godine bio uz Nebojšu Čovića kada je preuzimao klub i potpisao sponzorski ugovor sa svojom firmo koja se bavi igrama na sreću i dosta doprineo klubu sa Malog Kalemegdana.

Incident na derbiju Crvena zvezda - Partizan, Milan Kalinić

Alo! V.Marković

Incident na derbiju Crvena zvezda - Partizan, Milan Kalinić, Foto: Alo! V.Marković

- Imam zadovoljstvo da najavim da smo za ovu sezonu koja startuje za desetak dana, obezbedili generalnog sponzora. Zadovoljstvo mi je da je izbor pao na KK Crvena zvezda, čime se direktno, i indirektno poštuje sve što smo uradili u prethodnim godinama. Međunarodna kompanija je našla interes da bude generalni sponzor. Zadovoljni smo i očekujemo da će saradnja biti dobra, i da ćemo je nastaviti i u narednim godinama. Ove godine moramo svi zajedno da uradimo mnogo posla, jer nas čeka mnogo izazova - rekao je Čović pri potpisivanju ugovora sa firmo Krkovića, koji je tada dobio i dres sa svojim prezimenom.

Opšti haos pred početak meča sprečio je i nekadašnji ministar Dragan Šutanovac koji je udaljio Milana Kalinića od Dalibora.