Ćavi Paskal
printscreen
Ćavi Paskal

printscreen

Ćavi Paskal, Foto: printscreen

Kako prenose domaći mediji, renomirani španski stručnjak, Ćavi Paskval mogao bi da preuzme klupu Crvene zvezde!

PROČITAJTE JOŠ:

Kako prenosi "Sportklub", iskusni Španac se nalazi u pregovorima sa čelnim ljudima Crvene zvezde!

On je sa Barselonom osvojio Evroligu 2010. godine, a trenutno nema posla!

Vodio je katalonskog giganta u periodu od 2008. do 2016. godine, a od 2016. do 2018. vodio je Panatinaikos. Osvojio je titulu šampiona Evrope, četiri ACB lige, dva puta je bio i šampion Grčke...

Vreme je da raduži Zvezdini opremu, ali će ostati u Beogradu gde će pojačati rivala za trofeje!

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 23.10.2019. 18:29 - 23.10.2019. 18:49 Slabe partije koštale ga mesta u timu! Majkl Odžo, Foto: Alo/Marko Metlaš Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović najavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare da će biti promena u igračkom kadru! Kako prenosi "Maxbetsport", prvi koji će razdužiti opremu je centar Majkl Odžo!

Upravo je Paskval jedno od najtraženijih trenera u Evropi, a sa obzirom da nema ugovor, velika potražnja vlada za španskim stručnjakom!

Kako prenose tamošnji mediji, i Valensija bi mogla da se uključi u trku pošto je taj klub veoma loše startovao sezonu, pa ne čudi da se klupa Haumea Ponsarnua opasno drma!

Crvena zvezda je u utorak ostala bez trenera pošto je sporazumno raskinuta saradnja sa Milanom Tomićem, koji je odlučio da napusti klub posle nešto slabijeg starta sezone.

Nebojša Čović  je rekao da će uskoro biti promena kako u igračkom tako i u stručnom štabu!

BONUS VIDEO

Ostojić, štoper Partizana: Uz pun stadion do uspeha protiv Mančester junajteda