Miloš Teodosić
EPA / Michael Reyn
Miloš Teodosić

EPA / Michael Reyn

Miloš Teodosić, Foto: EPA / Michael Reyn

Prvi čovek CSKA Andrej Vatutin demantovao je navode da je dogovorio povratak u Moskvu kapitena košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića.

PROČITAJTE JOŠ:

OVAJ ČOVEK NE MOŽE DA STANE Krajinović porazio i favorizovanog Hrvata, UŠAO U POLUFINALE! Iz drugog plana napravio karambol na turniru

PREMINUO OD TUGE ZA SINOM Poznati fudbaler je nedavno izgubio život, njegov otac to nije mogao da izdrži! Stravična porodična tragedija...

3 MILIONA EVRA GODIŠNJE! PONUDA KOJA SE NE ODBIJA Vladan Milojević u životnoj dilemi, da li Zvezda OSTAJE BEZ TRENERA?!

Španski mediji preneli su da je Teodosić blizu da ponovo obuče dres CSKA, čiji je nosio šest godina pre nego što je otišao u NBA ligu.

"Samo neverovatne okolnosti mogu da objasne pisanje medija iz Španije, dan pre meča protiv Baskonije. Pričao sam sa Milošem pre nedelju dana, ali ne o košarci, već o porodičnim stvarima", rekao je Vatutin za ruski Tas.

Miloš Teodosić

Profimedia

Miloš Teodosić, Foto: Profimedia

Vatutin je dodao da protivnici mogu da se smire jer nije napravio dogovor sa Teodosićem, koji je osvojio Evroligu sa "armejcima" pre odlaska u Los Anđeles Kliperse.

"Niko ništa nije potpisao, niti smo se dogovorili", zaključio je Vatutin.

U NAJMANJU RUKU DISKUTABILNA ODLUKA Nakon finalne serije i nereda Crvenoj zvezdi DUPLO VEĆA KAZNA nego Budućnosti

Teodosić je trenutno slobodan na tržištu posle raskida saradnje sa Klipersima u februaru i planira da odmori do kraja sezone.