Majkl Odžo
Alo/Marko Metlaš
Majkl Odžo

Alo/Marko Metlaš

Majkl Odžo, Foto: Alo/Marko Metlaš

Crvena zvezda savldala je u petoj utakmici Budućnost rezultatom 97:54 i stigla do nove titule ABA lige, sa kojom se vratila u elitu evropske košarke.

Pročitajte još:

U ZVEZDI SU SVI SAGLASNI OKO JEDNE STVARI Zbog ovoga su došli do trijumfa u finalu ABA lige!

SILOVANJEEEEE: Bivši košarkaš Partizana uz repliku iz kultnog filma ismejao Budućnost! (VIDEO)

IGRAČI SU GAĐANI STOLICAMA, DOŽIVELI SU HOROR I LINČ Budućnost tvrdi da ABA lige više ne postoji i traži smenu čelnih ljudi! (FOTO)

Jedan od najbitnijih igrača u celom plej ofu bio je gorostasni centar Majkl Odžo, koji je pored dobrih partija na terenu zadužen i da sjajnu atmosferu u ekipi sa Malog Kalemegdana.

- Prelep, zaista prelep timski nastup. Moram da čestitam igračima Budućnosti, imali su odličnu sezonu. Imali su strašan ritam u Evroligi i Jadranskoj ligi i teško je održati nivo. Nije lako. Uspeli su da se plasiraju u finale i potvrde dobru sezonu, ali ovde se pravila razlika. Što se nas tiče, mnogo sam ponosan na ekipu. Čak i kada nije bilo dobro, ostali smo fokusirani i borili smo se zajedno kroz sve nevolje, izazove. Sada smo šampioni, to je sjajno - rekao je Odžo za Mozzart sport.

Nigerijac se osećao presretno zbog osvojenog trofeja u regionalnom takmičenju.

Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica

ALO! Vuk Žarić

Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica, Foto: ALO! Vuk Žarić

- Osećaj je predivan. Pod jedan - dobio sam prsten. Pod dva - dobio sam pehar. Pod tri...(pokazuje na pivo i tompus prim. aut.). Sad me čekaju samo još ćevapi.

Posle godinu dana pauze, Crvena zvezda će se vratiti u Evroligu.

- Postaće ostvarenje snova. Još nisam zaigrao u Evroligi. A ko zna, možda će me predsednik sutra šutnuti iz kluba. Zato moram da budem dobar momak, kako bih ostao i igrao Evroligu naredne sezone rekao - je Odžo sa osmehom na licu.