I 2017. će biti teška: Nikola Peković
Marko Metlaš
I 2017. će biti teška: Nikola Peković

Marko Metlaš

I 2017. će biti teška: Nikola Peković, Foto: Marko Metlaš

Bivši košarkaš i predsednik Partizana, Nikola Peković povlači sve prave poteze kada je u pitanju biznis!

PROČITAJTE JOŠ:

Podgorička firma "Spencer&Hill" Nikole Pekovića preuzela je hotelsku kompaniju Maestral turs biznismena Blaža Dedića, od koje je pre dve godine kupila bečićki hotel Mediteran, prenose "Vijesti"!

Danilović razgovarao sa "novim" selektorom, ali situacija je veoma kompleksna! Dobio je podršku i od Divca!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 10.11.2019. 21:59 Kad se SRBI skupe u Sakramentu! Zarko Paspalj, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Žarko Paspalj je proveo nekoliko prethodnih dana u Americi gde je gledao početak nove sezone NBA lige!

Njegova firma od kraja jula u Centralnom registru Privrednog suda vodi se kao stoodstotni vlasnik, dok je Dedić zadržao funkciju izvršnog direktora i ovlašćenog zastupnika.

Pekovićeva firma se potom upisala u katastarsku evidenciju kao vlasnik hotelskog kompleksa, a ubrzo i banka za kredit od šest miliona upisuje hipoteku. Dve godine od prodaje imovine, Pekovićeva firma sad zvanično preuzima i Maestral turs, koji u vlasništvu ima i polovinu zemljišnog kompleksa od 26.000 kvadrata u Ulcinju na lokalitetu Za Glavicom.

“Maestral turs“ je vlasnik jedan odsto kapitala u drugoj Dedićevoj firmi „Maestra inžinjering“ u koju je u septembru Privredni sud uveo stečaj. „Maestral inžinjering“ je vlasnik dela stambene zgrade, koju je ova firma izgradila u Bečićima, a koji su ostali još neprodati. Maestral inžinjering je vlasnik dela stambene zgrade, koju je ta firma izgradila u Bečićima, a koji su ostali još neprodati.

List prenosi da je Peković vlasnik i dve najpopularnije diskoteke u Crnoj Gori koje je po sopstvenom priznanju kupio nakon što je u firmama koje su njima upravljale bio uveden stečaj.

Dedića su sprski mediji povezivali sa Darkom Šarićem, koji je nepravosnažno osuđen u Srbiji na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina. Pekoviću je Darkov mlađi brat Duško Šarić venčani kum.

NAJČITANIJE SPORTSKE VESTI:

BONUS VIDEO 

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana