Jokic i Popovic
API/David Zalubowski
Jokic i Popovic

API/David Zalubowski

Jokic i Popovic, Foto: API/David Zalubowski

Kao jedan od glavnih razloga za poraz Jokić je apostrofirao loše odigranu prvu četvrtinu koju je njegov tim izgubio ubeljivih 36:17.

Moramo da igramo sva četiri perioda na visokom nivou. Mislim da smo sposobni za tako nešto. Moramo da se fokusiramo, da imamo više energije na početku meča. Da budemo svesni svoje pozicije - rekao je Jokić.

Nagetsi su, posle puno vremena, bili kompletni, ali i dalje nisu uspeli da dođu do pobede. Nikola kaže da se potpuno podredio Džamalu Mareju, koji je sam vratio njihov tim u igru u poslednjoj četvrtini.

"Možda. Ko zna. Nemam pravi odgovor. Svi traže svoj ritam. Potrebno je da igramo timski, ne može da postoji samo jedan momak koji će uraditi sve. Samo sam pokušavao da mu (Mareju) dodam loptu, da napravim dobar blok za njega. Kada uđe u ritam on je nezaustavljiv".

PROČITAJ JOŠ:

Nakon meča Jokić je popričao i sa "ludim Srbinom" Gregom Popovičem, trenerom Sparsa. Kada su ga novinari pitali o čemu je bilo reči, Nikole se našalio.

Bio je to običan srpski razgovor. Šalim se. Rekao sam mu koliko mu se divim. Uživam kada igram protiv njegove ekipe. Neverovatno je koliko sve primećuje, kako svemu pristupa... Ponekad me i nasmeje - dodao je Jokić.

Naš centar u porazu svog tima ubacio je 22 poena, a uz to imao i 10 skokova, odnosno šest asistencija.