Niko od igrača Budućnosti nije udaren, spin iz Podgorice!

Espreso-alo.rs/M.D. | sport 2019-04-24 11:09:14 2019-04-24 11:09:14

Crvena zvezda je pobedila Budućnost sa 3:2 u seriji!

youtube/ ABA liga j.t.d.

"Majstorica" između Crvene zvezde i Budućnosti je završena ali izgleda da se van terena i dalje vodi žestoka bitka koja će se teško zaustaviti u narednom periodu.

Direktor regionalnog takmičenja, Krešimir Novosel, govorio je o dešavanjima tokom cele serije, a posebno na petoj utakmici u Beogradu.

"Ovo što se dogodilo u Beogradu samo je nastavak onoga što smo gledali u Podgorici. Tu je u pozadini mnogo više stvari koje su eskalirale na tribini. Obezbeđenje nije odradilo svoj posao, parket je sveto tlo na kom nema mesta za navijače" - rekao je Novosel za "Jutarnji list".

Iz Podgorice su se oglasili saopštenjem u kome traže da se poništi kompletna finalna serija, a tvrde i da su navijači koji su pre početka meča nasrnuli na igrače Budućnosti, i udarili nekoga od njih.

"Čuli smo to, rekli su nam iz Budućnosti, ali nisam video, niti se na snimcima to može detektovati. Kad se Budućnost povukla u svlačionicu, dogovarali smo se predsednik Dodik, Čabarkapa i ja, zajedno sa sudijama, da se utakmica nastavi. Dogovor je bio da se utakmica prekine ako se ponovo i najmanji incident. Obe ekipe su to čule, sudije su procenile da su stvoreni uslovi da se igra, postupili smo prema pravilima" - poručio je Novosel.

 

Expand player
Pogledajte više