Kevin Durent
AP/Ben Margot
Kevin Durent

AP/Ben Margot

Kevin Durent, Foto: AP/Ben Margot

* Kevin Durent će od naredne sezone nastupati za ekipu Bruklin Netsa

* Durent sa ekipom GSW-a ima dva šampionska prstena

* Trenutno se ne zna kad će ponovo zaigrati pošto je u doigravanjima pokidao ahilovu tetivu

Produžio ugovor pa napustio klub i Francuz je prekobrojan u redovima crno-belih!

AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 22:26 Košarkaški klub Partizan se prilično pojačao ovog leta! Bandža Si i Mohamed Faje, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Partizan i Nikolić su produžili ugovor na još godinu dana * Pre dolaska u Partizan, 24-godišnji plejmejker igrao je za Spars Sarajevo, Bamberg i Baunah Jang Pajks * Bandža Si nije igrao u Superligi Srbije Francuski košarkaš Bandža Si napustiće redove Partizana i postaje novi član španskog prvoligaša, Andore.

Američki krilni košarkaš Kevin Durent i njegovi saigrači iz Golden Stejt Voriorsa nisu baš bili u najboljim odnosima protekle sezone.

Kako je preneo američki novinar Kris Hejns Kevin Durent je negde na polovini sezone prestao da razgovara sa svojim saigračima i tada je bilo više nego jasno da će napustiti Voriorse.

"Durent je u svlačionici Voriorsa bio kao na pustom ostrvu. Nijedan saigrač mu nije bio blizak, osim Kvina Kuka koji dolazi iz istog kraja kao Durent. Ipak, Kuk je jedan od mlađih momaka u ekpi i nije baš jedan od važnijih u franšizi", rekao je Hejns kada je gostovao Kolinu Kauherdu u njegovoj emisiji.

Svađa Grina i Durenta

Hejns je takođe naveo da je Durentovo ćutanje počelo kada su za njega počeli da se interesuju Njujork Niksi.

"Kada su počele priče da Njujork Niksi žele Kevina Durenta tada se otprilike desio i onaj incident sa Drejmondom Grinom i od tada je on ulazio u arenu i izlazio iz iste potpuno sam i nikada ni sa kim nije govorio", nastavio je Hejns.

PROČITAJTE JOŠ:

Kevin Durent će od naredne sezone nastupati za ekipu Bruklin Netsa, ali je pitanje kada će ponovo zaigrati pošto je u doigravanjima pokidao ahilovu tetivu.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića