Ognjen Kuzmić
www.prijedordanas.com, Marko Me
Dražan Janjanin

twitter

Dražan Janjanin, Foto: twitter

* Dražan Janjanin ima 30. godina

* Izvukao je svog prijatelja iz auta nakon nesreće

* Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu

Dražan Janjanin, bokser iz Republike Srpske, razočaran je ponašanjem košarkaša Crvene zvezde Ognjena Kuzmića, posle oporavka od saobraćajne nesreće koju je izazvao košarkaš.

Janjanin se tada vraćao iz Minhena sa svojim kumom, Markom Mijatovićem, kada je na njihov auto naleteo Kuzmićev "porše" i umalo ih nije usmrtio.

 

On je u razgovoru za Informer otkrio da je duboko rezigniran jer mu centar Srbije nije uputio ni izvinjenje.

Štaviše, Janjanin najavio da će ga tužiti zbog udesa koji je izazvao.

"Odlučio sam da tužim Ognjena, kum i ja smo mogli da poginemo maltene ispred kuće. Kuzmić se nije setio ni poruku da pošalje meni ni kumu, da pita kako smo, a umalo nas nije ubio vozeći pijan svoj "porše"" - rekao je bokser.

Ognjen Kuzmić, saobraćajna nesreća

www.prijedordanas.com

Ognjen Kuzmić, saobraćajna nesreća, Foto: www.prijedordanas.com

Janjanin je bio sprečen da iznenadi svoju ženu i decu jer mu je malo falilo da nastrada posle te saobraćajne nesreće, srećom nije imao teških posledica i izvukao je svog kuma koji je vozio autobomil u tom trenutku:

"Ja sam se vraćao iz Minhena, žurio sam kako bih iznenadio decu i ženu, a umalo nisam nastradao. Verovatno niko ne bi bio živ da moj kum nije bio pribran, skrenuo je u stranu kako bi izbegao Kuzmićev automobil. Udario je u nas u zadnji deo, nakon toga se isprevrtao i završio u jarku. Naravno da je Ognjen vozio, bio je za volanom kad smo ih našli u jarku, a kako sam čuo, bio je poprilično pijan" - zaključio je Janjanin.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Sergej Milinković-Savić na odmoru u Grčkoj sa devojkom Natalijom!