Teodosić
profimedia
Miloš Teodosić

Marko Metlaš

Miloš Teodosić, Foto: Marko Metlaš

Zahuktava se trka za potpisom Miloša Teodosića između najvećih evropskih košarkaških klubova.

Srpski košarkaš je napustio NBA ligu posle neuspešne jedne i po godine u Los Anđeles Klipersima, ali nije pronašao klub za završnicu prethodne sezone.

 

Aleksandar Saša Đorđević

Marko Metlaš

Teodosićevim povratkom u Evropu počele su spekulacije o njegovom narednom klubu, a prvobitno su, kao glavni kandidati, najavljeni Anadolu Efes i CSKA Moskva.

Ipak, kako su preneli evropski mediji, posle interesovanja Olimpijakosa, koji mu je navodno ponudio dvogodišnji ugovor vredan 2,5 miliona evra, u trku se uključio i Makabi iz Tel Aviva.

Miloš Teodosić

Profimedia

Miloš Teodosić, Foto: Profimedia

"Ponos Izrela" je, kako se navodi, poslao malo "jaču" ponudu Milošu, prema kojoj bi kapiten reprezentacije Srbije trebalo da zaradi 3 miliona evra u naredne dve sezone.

Teodosić bi trebalo da dogovori saradnju sa novim klubom pre početka Mundobasketa u Kini (31. avgust), ali i dalje ostaje nepoznato gde će tačno nastaviti karijeru.

PROČITAJTE JOŠ:

Takođe je potrebno istaći i da će, prema pisanju medija, ponudu Teodosiću poslao i Virtus Bolonja, koji sa klupe predvodi legendarni Sale Đorđević. Ipak, malo je verovatno da će se Miloš preseliti u Italiju i zaigrati Evrokup.