Divac, Stojaković
Profimedia
Divac, Stojaković

Profimedia

Divac, Stojaković, Foto: Profimedia

Legenda svetske košarke Vlade Divac važi za jednog od najvećih šaljivdžija NBA, takav je bio kao igrač, a ništa se nije promenilo ni otkad je postao menadžer ekipe.

Ovoga puta njegova meta je stari prijatelj, nekad saigrač, a sada kolega u upravi kluba, Predrag Stojaković. Vlade je na Instagramu objavio kratak video na kome se vidi kako leti helikopterom.

Kuzma se oglasio o pozivu Grega Popovića: "Igranje za SAD i osvajanje medalje mi ZNAČI SVE"

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 15:30 - 15.08.2019. 15:56 Nadamo se da neće biti zlatna. Kajl Kuzma, Foto: EPA Američki košarkaš, član Los Anđeles Lejkersa i reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Kajl Kuzma rekao je da mu je čast da nastupa za nacionalni tim.

"Dok Peđa provodi odmor u traktoru, ja se vozim sa stilom. Vidimo se uskoro!", poruka je legendarnog košarkaša uz haštag „Tibet“, što govori da se uputio na tu destinaciju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

While @pedjastojakovic enjoys spending his vacation driving a tractor, I ride in style in a ?. See you soon #Tibet !

A post shared by Vlade Divac (@officialvladedivac) on Aug 12, 2019 at 9:11am PDT

Divac je aludirao na fotografiju koju je nedavno postavio Peđa, gde na grčkom ostrvu Limnos upravlja poljoprivrednom mašinom.

"Ovo gradski momci ne mogu da razumeju", našalio se Stojaković.

PROČITAJTE JOŠ:

Divac je ranije sa suprugom Snežanom deo odmora proveo u Crnoj Gori, i to na Luštici. Menadžer Kingsa može da se opusti, pošto je završio ogroman posao što se tiče sastavljanja tima, doveo je jake igrače - Korija Džozefa, Trevora Arizu, Rišona Holmsa, Harisona Barnsa i Divejna Dedmona. Nema sumnje da će Sakramento imati još bolju sezoni da ovoga puta ne može da im izmakne plej-of.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...