Nemanja Nedović
Alo/Marko Metlaš
Nemanja Nedović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Nemanja Nedović mogao bi uskoro da upiše prvi zvaničan nastup u sezoni za Armani iz Milana. Srpski bek propustio je nekoliko uvodnih utakmica zbog manje povrede i nalazi se u procesu vraćanja na teren.

Đorđevića pitali za Mihu, a on više nije mogao da krije -"Uf, vratilo me nekoliko godina unazad... Znate MOJ BRATANAC je imao osam godina..."

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 15.10.2019. 16:32 Porodična ispovest bivšeg selektora. Aleksandar Đorđević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Aleksandar Đorđević je otvorio dušu za italijanske medije, a posebno je bio upečatljiv detalja kada potpuno iskreno, kroz porodični primer govori o opakoj bolesti sa kojom se bori Siniša Mihajlović.

Na zvaničnom Tviter profilu Milana okačen je video Nedovićevog šuterskog treninga u kojem cepa mrežicu. Nedović je krajem avgusta morao na operaciju meniskusa i uskoro bi trebalo da ga gledamo na parketima Palakanestra i Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

"Čekamo povratak Nedovića i Gudaitisa. Obojica rade veoma dobro", rekao je Mesina.

Nedović je trebalo da bude van terena pet nedelja, od trenutka kada je otišao na operaciju, međutim taj rok je produžen. Armani ne može da se pohvali sa sjajnim startom sezone, pošto u oba takmičenja imaju polovičan učinak – Lega A 2/2, Evroliga 1/1.

BONUS VIDEO:

Tomić i Golemac posle utakmice Crvene zvezde i Primorske