Nemanja Bjelica (Sakramento Kings)
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
Nemanja Bjelica (Sakramento Kings)

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Nemanja Bjelica (Sakramento Kings), Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Najjača liga na svetu se polako, ali sigurno, ozbiljno zahuktava. Favoritima za sada uglavnom ide po planu, ali znate i sami da nas NBA asovi često iznenade.

Sada se vratimo na košarku i ono što nas čeka ove lude noći. Za početak, snage će odmeriti Indijana i Čikago, a onda sasvim sigurno sledi još uzbudljiviji duel, Vašington protiv Hjustona.

Nažalost, Bogdana Bogdanovića još uvek nema na parketu, ali njegova Atlanta mora dalje. Naredna prepreka im je ekipa Njujork Niksa, koja je ove sezone već bila realizator nekih iznenađenja, pa garantujemo da će i ovo biti jednako uzbudljiv meč.

Nemanja Bjelica

Tanjug

Nemanja Bjelica, Foto: Tanjug

Juta Džez sastaće se sa Filadelfijom, dok će Golden Stejt igrati protiv Klivlenda. I možda je baš ovo nova prilika da „ratnik“ Stef Kari ponovi sjajnu partiju, koje mu ne manjkaju ove sezone, i onako „s pola gasa“ postaviti neki novi rekord.

Još jedan duel koji moramo zabeležiti i rezervisati termin jeste onaj između Klipersa i Majamija, dok će Sakramento Kingsi igrati protiv Bruklina.

Tandem Netsa je u punoj snazi, a na drugoj strani verovatno ponovo neće biti Nemanje Bjelice. Saga oko njegovog neigranja i dalje traje, a Kingsi nisu baš ubeldjivi u svom pravdanju.

Možda je baš Bjelica taj koji bi mogao da zaustavi Hardena i Durenta, ovao – znamo ko je favorit.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: