Mirotić i Crvena zvezda
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
Mirotić i Crvena zvezda

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Mirotić i Crvena zvezda, Foto: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Najbolji košarkaš Barselone Nikola Mirotić imao je veoma topao doček od strane navijača Crvene zvezde zbog svog humanitarnog rada.

PROČITAJTE JOŠ:

Mirotić je preko humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" donirao 30.000 evra kako bi otac Negoslav, majka Suzana i njihovo petoro dece dobili krov nad glavom.

"Srećan sam zbog pobede i zbog dočeka koji nisam očekivao, hvala navijačima Zvezde, hvala našem narodu. Dokazali su da se u životu greši, svi mi grešimo, a ovo je za mene bilo posebno, trofej koji sam dobio je najznačajniji u karijeri i pamtiću ovo dok sam živ. Za mene je ovo veliki motiv, nastaviću svoju misiju da pomažem našem narodu i daće Bog da se ostali sportisti uključe i da zajedno svi pomažemo ljudima kojima je jako potrebna pomoć", rekao je Mirotić.

Vratio se iz najjače lige na svetu nazad u Evropu, a to ovako izgleda:

"Pet sezona u NBA treba malo vremena da se priviknem, ali trenutno ovde u Barseloni situacija je sjajna, trener Pešić me stavlja u situaciju da se komotno osećam. Večeras nisam zadovoljan svojom partijom, ali bilo mi je teško da igram posle svega, bio sam pun emocija. Kao ekipa smo odlično odigrali u drugom poluvremenu, trealo nam je malo vremena da shvatimo neke stvari, Zvezda je bila agresivna, a ovde je jako teško pobediti"

BONUS VIDEO

Saša Zdjelar, izjava posle Mančester junajteda