Andrija Gavrilović
KK Crvena zvezda
Andrija Gavrilović

KK Crvena zvezda

Andrija Gavrilović, Foto: KK Crvena zvezda

Srpski i ABA prvak završava pakelni ciklus od četiri meča u sedam dana sa sigurna tri poraza. Izgubila je Zvezda od Asvela, Partizana i Albe, da li će moći da se izvuče protiv Žalgirisa?

Zvezda trenutno deluje veoma bledo, bez prave igre i zato je Žalgiris kod kuće apsoluni favorit, iako je litvanski velikan u seriji od tri evroligaška poraza.

PROČITAJTE JOŠ:

Ekipa sa Malog Kalemegdana jednom će početi da izlazi iz krize i pobediti, ako ništa drugo zbog igre velikih brojeva, zato vam nudimo brojne opcije i najbolje kvote. Možda je pravi izbor igra da će u Kaunasu biti pobeda bilo kog tima sa 11-15 poena razlike, na šta je kvota 4.20.

KK Crvena zvezda

Alo/Marko Metlaš

KK Crvena zvezda, Foto: Alo/Marko Metlaš

Okršaji dva tima po pravilu su veoma tvrdi, baš retko se desi da se pređe 150 poena. Ako i jedni i drugi budu ispod nivoa, to možete naplatiti kvotom 5.60 ako pogodite da će biti ukupno između 131 i 140 poena.

Neefikasnost Zvezde najviše leži u velikim problemima sa organizacijom igre. Nema ideje, nema kreacije, sve deluje prilično sporo u napadu... Dupli program Evrolige u ovom trenutku je svakako nešto što joj ne ide na ruku.

Bio u Srbiji, pa uzeo novo državljanstvo i sve odbio zbog nje, sada je tragedija udarna vest u zemlji

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.11.2019. 22:12 - 20.11.2019. 22:26 Neka joj je večna slava. Leti Spasojević, Foto: Twitter/Spaso_87 Crnogorac Ilija Spasojević jedna je od najvećih zvezda fudbalske lige Indonezije, ali sada se našao u centru javnosti zbog velike tragedije. Naime, Spasojevićeva supruga Leti preminula jutros posle kraće i teške bolesti.


Možda Zvezda igra ispod svih očekivanja, možda izgleda lošije nego što su navijači mogli da zamisle, ali možda nekako i proradi u Kaunasu pa prva stigne do 30 poena - dobar izbor za vaš tiket sa kvotom 2.90.

BONUS VIDEO:

Mlađan Šilobad ekskluzivno za ALO! posle pobede Partizana i prolaska u top 16!