"STVARNO JE PUŠIO..." Na američkoj televiziji napljuvali Teodosića, nazvali ga NESPOSOBNIM ZA NBA! "Izgleda kao da ide iz srpskog lokala..."

Čovek je majstor košarke, pa sve i da pije i puši.

Miloš Teodosić
Miloš Teodosić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Zek Lo i Džejson Konsepsion nisu imali lepe reči na račun kapitena srpske košarkaške reprezentacije

Festival Inđija Foto: ATA Images
Američki novinari Zek Lo i Džejson Konsepsion, bavili su se u pokastu Milošem Teodosićem i imali su neke teške reči na njegov račun.

TEODOSIĆEVA PRVA ISPOVEST O OČINSTVU Svega tri nedelje nakon porođaja Jelisavete, košarkaš je ZAPANJIO SVE! Ostalo je mesec do dva...

Zek Lo, koji je jedno od najvećih imena ESPN-a i jedan od najboljih košarkaških novinara sveta rekao je da je Teodosić pušio i pio i da su svi znali da neće uspeti u NBA ligi.

- Miloš Teodosić je došao u ligu sa 30 godina i navikama da puši cigarete i pije (alkohol) van terena. Nije puno pio, ali je voleo da živi život. Svi u NBA su znali da on neće uspeti, svi su pričali da je 82 utakmice previše za njega - rekao je Lo.

Miloš Teodosić
Miloš Teodosić, Foto: Profimedia

 

U razgovor se uključio novinar Ringera, Džejson Konsepsion.

- Miloš je bio prototip igrača koji je izgledao kao da je sigurno došao iz Evrope i pušio. To nije šala, on je stvarno pušio. Uvek je izgledao kao da je prethodno veče proveo u nekom srpskom lokalu igrajući bekgemon

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi