Momci, volim vas!

Bojana Paunović | sport 2020-02-10 19:05:58 2020-02-10 19:05:58

Novica mi je godinama prijatelj, odskoro se družim sa Birčevićem, Mozli je sjajan tip... Verujem da je to najjači tim u našoj zemlji

RAS

Osmeh, osmeh i još malo osmeha! Tako bi moglo da se opiše trenutno raspoloženje svih navijača košarkaša Partizana! A izabranici Andree Trinkijerija su se svojski potrudili da stvari tako stoje!

U nedelju je, uz oboreni rekord po broju gledalaca na jednom meču ABA lige (16.531), pobedila Budućnost (87:82) i sada samo od Partizana zavisi da li će tokom tri preostala kola zadržati lidersku poziciju pred start plej-ofa. A u toj reci ljudi našao se i naš poznati glumac Milan Vasić.

U intervjuu za „Alo!“ gotovo da ne može da da adekvatan broj pohvala kojima bi opisao sve ono što rade crno-beli ove sezone u ABA ligi, ali i Evrokupu. Kako sam priznaje, obično ga nećete videti na mečevima koji privlače najveći broj navijača, ali meč protiv Podgoričana, nije mogao da propusti.

- Najviše pratim utakmice gde je manji rizik jer ne volim gužvu. Drago mi je da je protiv Budućnosti bila onako lepa atmosfera jer to je bio važan meč koji je rešavao pitanje prvog u ligaškog delu u ABA ligi. A znate mene, kada god mogu, uvek dođem. Volim uživo da gledam košarku jer kada si kod kuće, nije to pravi osećaj - počeo je Vasić.

Danas odluka o timu za Kup

Partizan će danas doneti odluku u kom sastavu će nastupiti na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća. Trinkijeri i njegovi saradnici moraće da se odluče za četiri igrača sa stranim pasošem, a ko će biti u sastavu, zavisi od stanja povrede Nemanje Gordića (skočni zglob). Mesta su, kako trenutno stvari stoje, rezervisana za Voldena, Tomasa i Mozlija, a ukoliko Gordić ne bude spreman, može se očekivati da se među 12 izabranih nađe Mekadu.

Čuli smo da ste i privatno dobri s pojedinim igračima?

- Odskoro se družim sa Stefanom Birčevićem. S druge strane, Novica Veličković mi je dugo jako dobar prijatelj. Lično me oduševljava Vilijam Mozli, koji je sjajan momak... Ma volim ih sve. Tim je super i, po mom mišljenju, trenutno najjača ekipa kod nas.

Šta očekujete od Partizana do kraja sezone i u ABA i u Evrokupu?

- Verujem u trenera Trinkijerija i sve koji rade u klubu. Imamo velike šanse u svim takmičenjima. Andrea radi dobar posao i meni se čini šta god tim hoće da uradi, to i uspe. Sve je moguće, a ja se nadam najboljem mogućem ishodu - tvrdi Vasić.

Expand player
Pogledajte više