Saša Đorđević
AP Photo/Olivier Matthys
Miloš Teodosić

eurocupbasketball.com

Miloš Teodosić, Foto: eurocupbasketball.com

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu je izjavio da bi italijanski Virtus mogao na duže staze da se priključi elitnom košarkaškom takmičenju Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

"Dugoročna licenca zavisi najviše od izgradnje nove dvorane. Sviđa mi se kako se klub razvija i kako napreduje", rekao je Bertomeu.

Evroliga iz godine u godinu prima sve više klubova. Za sada 11 klubova ima dugoročnu licencu, dva predstavnika dolaze iz finala Evrokupa, zatim najbolji timovi Španije i Rusije, a da nisu među onima sa licencom, šampion Nemačke i ABA lige i dobitnici vajld-kard pozivnice (ove sezone Asvel i Zenit). 

Odavno kruže informacije o planu uvođenja kluba iz Londona u Evroligu, a da će prva žrtva biti predstavnik eks-ju košarke. Ukoliko Virtus uspe da izgadi novu dvoranu, nekom će se klimati mesto, nadamo se ne našim klubovima.

Zbog njega ovo radi u slobodno vreme!

AUTOR: Alo.rs/ F.R. DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:59 - 19.11.2019. 17:11 Glavna uzdanica hrvatske reprezentacije Ana-Marija Begić obožava da gleda utakmice Virtusa. Miloš Teodosić, Foto: Tanjug/Tanja Valić Hrvatska je u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine na korak do plasmana. Dvadesetpetogodišnja Splićanka važi za jednu od glavnih igračica.

 BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"