Mis "Alo!" i Srbije postaje muza "delfina" za Olimpijske igre u Tokiju (FOTO/VIDEO)

ALO / D. J. B. | sport 2019-12-29 18:20:58 2019-12-29 18:20:58

Inicijativa našeg lista za Olimpijske igre u Tokiju...

Alo! / D. Milenković

Ako već mnogi svetski klubovi i reprezentacije imaju zaštitna lica na velikim takmičenjima, red je da i naši predstavnici na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. dobiju svoju muzu.

Naš list predlaže da prelepa Andrijana Savić bude zaštitno lice vaterpolo reprezentacije u Japanu na putu ka odbrani olimpijskog zlata iz Rija. Ona je aktuelna mis Srbije, ali je godinu dana pre toga, na naš ponos, bila i mis „Alo!“.
Studentkinja više medicinske škole položila je ispit u bazenu, pošto je savršeno prošla prvi trening pod nadzorom Dimitrija Rističevića, golmana vaterpolo reprezentacije Srbije.
- Slažem se sa vašom inicijativom, Andrijana bi lepotom začinila našu snagu na Olimpijskim igrama. Nije šala, ovakve marketinške poteze povlače najveće sportske sile u svetu, a Srbija bi, osim što ima sjajne takmičare, pokazala da su naše devojke među najlepšima na planeti - kaže Dimitrije Rističević, prvi golman naše reprezentacije na SP u Kini.

Andrijana Savić je ubeđena da bi u Tokiju donela sreću vaterpolistima.

- Iako znam da su naši vaterpolisti uvek favoriti, rado bih ih podržala na putu ka novoj medalji. Navijala bih za njih svim srcem, a nadam se da bi i oni za mene 4. decembra 2020, kada se u Tajlandu održava takmičenje za mis sveta - uz čaroban osmeh će atraktivna brineta rođena pre 18 godina u Gornjem Milanovcu.

 

 

 

Expand player
Pogledajte više