Dragan Milosavljević
AP
Dragan Milosavljević

AP

Dragan Milosavljević, Foto: AP

Selektor naše košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević ipak neće moći da računa na trojicu internacionalaca iz Španije za start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine. Mada je njegov asistent Jovica Antonić najavio da će Unikaha pustiti Nemanju Nedovića, Dragana Milosavljevića i Dejana Muslija za drugi novembarski meč, protiv Gruzije, iz Malage stiže drugačija informacija.

- Neće nas pustiti. Rekli su nam da ne mogu da nam zabrane, ali da ćemo biti sankcionisani ako odemo. Mi bismo rado igrali za reprezentaciju, svima nam je to čast. Ali ovde kao da nešto biramo, jer ne znamo šta će nas sačekati kad se vratimo. Na koji način će nas kazniti ako odemo, da li će nas pomeriti iz sastava. Čak smo ih pitali šta znače te sankcije, rekli su samo „videćemo“ - istakao je Milosavljević za "Sportski žurnal".

Bizarna povreda:  Nemanja Nedović

profimedia

Nemanja Nedović, Foto: profimedia

Srpski reprezentativac je ponovio da njegova i želja Nedovića i Muslija da igraju za Srbiju nije sporna, ali...

- Kada bi nam neko objasnio situaciju, ali niko ništa ne kaže, ni iz kluba, niti nam je neko iz Saveza bilo šta rekao. Ostavili su nas, ne samo nas već sve igrače, između dve vatre. Totalno je glupo i to što se kvalifikacije igraju na ovaj način. Nikome ništa nije jasno, a posebno vezano za nas i Unikahu. Ne znamo šta su oni pričali sa KSS. Deluje mi kao da su se svi stali po strani i čekaju nas igrače - rekao je Dragan Milosavljević.