KK Partizan
KK Partizan
Ostoja Mijailović

Dejan Briza

Ostoja Mijailović, Foto: Dejan Briza

Odavno Partizan nije imao ovako moćan tim kakav je skockan za novu sezonu.

Pristigao je veliki broj stranaca, koji će pod komandom Italijana Andree Trinkijerija imati jasan zadatak - povratak crno-belih u Evroligu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Tim deluje impresivno, za razliku od onoga što je bilo nekad. Polako se uzdižemo i dolazimo na željeni nivo. Biće to sve bolje u budućnosti. Ovo je put ka ostvarenju našeg cilja, da se vratimo rezultatski tamo gde je Partizan bio nekada i da ga organizaciono postavimo tamo gde nikada nije bio. Organizacija je sada na veoma visokom nivou. Javnost sve gleda kroz rezultate i trofeje, ali ne i dugoročno. Planovi su nešto drugo, trofeji moraju da dođu i oni su proizvod rada, a mi to upravo činimo - počeo je Ostoja Mijalović razgovor za „Sport plus“.

KK Partizan

KK Partizan

Trener Trinkijeri sa igračima Partizana, Foto: KK Partizan

Država je uz Partizan

Za adekvatna pojačanja potrebna su velika finansijska sredstva, do kojih prema rečima Mijailovića nije lako doći.

- Veoma je teško obezbediti potrebna sredstva. Do njih dolazimo uz pomoć navijača koji kupuju sezonske i dnevne karte, sponzora... Morate da uložite da biste nešto dobili. Želim da istaknem da država u poslednje dve godine pruža svesrdnu podršku. Želimo da se zahvalimo na tome. Nekada naši navijači znaju da budu surovi, jer ne možemo da se ne zahvalimo nekome ko nam pomogne.

Partizan će u novoj sezoni mečeve na svom terenu igrati u „Areni“.

- Ovo je sve što smo zacrtali pre dve godine. Danas imamo svoj trenažni centar, svoj kutak, kakav imaju najveći evropski klubovi. Partizan je ovo odavno zaslužio. Momci u „Areni“ imaju fantastične uslove da rade, vežbaju i treniraju. Idemo polako, u skladu sa ciljevima koje smo zacrtali.

U prethodnom periodu bilo je negativnih komentara na rad košarkaškog kluba, koji su između ostalog dolazili i iz crno-bele porodice.

- Mislim da bi trebalo da negujemo sportsku tradiciju i da se borimo fer. Utakmicu treba dobiti na parketu, a ne na nekim drugim stvarima. Ja sam se uvek tako borio u životu i smatram da je to dobar pravac. Da li će to svi poštovati? Verovatno neće. Meni je važan način, tako da ću ostati na ovom kursu dok sam predsednik.

Jelena Đoković završila u blatu, ova fotografija vredi bogatstva (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 17:55 Obradovala tolike mališane. Jelena Đoković, Foto: Alo/Vladimir Marković Najbolji teniser sveta Novak Đoković je sa suprugom doputovao u Srbiju, a da za par nema odmora svedoči i najnovija fotografija koju je objavila Jelena.

 

Hvala navijačima!

Predsednik Partizana se zahvalio navijačima koji su kupili sezonske karte.

- Prodali smo više od 3.000 karata, što nam finansijski veoma znači.

Mijailović nije želeo da odgovori svojim „protivnicima“.

- Svako ima pravo na zamerke, primedbe, a ja bih im poslao poruku da svako od njih može da pomogne na određeni način. Barem da pohvali ono što je dobro ili da kupi sezonsku kartu, pa da učestvuje u nekoj diskusiji. Meni to ne smeta jer znam šta je istina - zaključio je Mijailović.

 

 

BONUS VIDEO:

Iz Crne Gore pravo u Minhen