Micić znatno promenio imidž pred odluku o nastavku karijere (FOTO)

Alo.rs/M. Avramović | sport 2020-07-13 12:01:09 2020-07-13 12:01:09

Reprezentativac Srbije je na preokretnici.

euroleague.net

Vasilije Micić, reprezentativac Srbije, potpuno je promenio izgled tokom pauze izazvane pandemijom. Menadžer Vasa Micića koji trenutno nastupa za Efes, Miško Ražnatović objavom na instagram profilu pokazao je vidnu promenu u fizičkom izgledu njegovo igrača nakon završene sezone u Turkoj boravi u Beogradu, a time možda i najavio veliku promenu i na terenu košarkaša jer kako se "šuška" Micić bi karijeru mogao da nastavi i u nekom od NBA timova.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

Ten years after the beginning of the collaboration and the same number of years since coming to @kkmegabemax . As always, it was a very fun meeting with @vasamicic13 even though the question was up in the air all the time - is this the last time I will talk to him as a European player? We will both get an answer in the next 30 days or so. #beobasket25years #myclient #nba Deset godina nakon pocetka saradnje, I isto toliko godina od dolaska u @kkmegabemax . Kao I uvek bio je to veoma zabavan susret sa @vasamicic13, iako je sve vreme u vazduhu lebdelo pitanje - da li je ovo poslednji put da razgovaram s njim kao evropskim igracem? Odgovor cemo obojica dobiti u narednih 30ak dana! #nba #kosarkanajboljisportnasvetu

Објава коју дели Miško Ražnatović (@misko4raznatovic) дана 12. Јул 2020. у 11:37 PDT

- Deset godina posle početka saradnje, i isto toliko godina od dolaska u Megu. Kao i uvek bio je to veoma zabavan susret sa Vasom Micić, iako je sve vreme u vazduhu lebdelo pitanje, da li je ovo poslednji put da razgovaram sa njim kao evropskim igračem? Odgovor ćemo obojica dobiti u narednih 30-ak dana - napisao je Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Expand player
Pogledajte više