Marko Nikolić
Screenshoot Youtube
Marko Nikolić

Screenshoot Youtube

Marko Nikolić, Foto: Screenshoot Youtube

Još jedan velikan otišao je u legendu... Marko Nikolić bio je veliki glumac, a oprobao se i u sportu. On je otkrio kako je izgledala njegova košarkaška karijera. Legendarni Giga Moravac iz "Boljeg života" postigao je jedan poen na zvaničnim utakmicama.

PROČITAJTE JOŠ:

- U početku mi je košarka išla dobro, pošto sam već u prvom razredu gimnazije imao 180 centimetara, ali sam ostao na toj visini. Imao sam porodično tanke noge, plus sam se bavio biciklizmom i odraz mi nije bio specijalan. Uprkos svemu, mogu da se pohvalim da je moje ime upisano u zvaničan zapisnik, jer sam sa 17 godina, kao član seniorskog tima Sloge i rezerva Duciju Simonoviću, Železničaru iz Čačka dao jedan koš iz penala. Piše to lepo, crno na belo - pričao je Nikolić u jednom od intervju za "Mozzarsport".

Legendarni Nikolić nikada nije krio da navija za Crvenu zvezdu.

- Zvezdaš sam od rođenja, međutim, otkad je naš fudbal pao na niske grane, verujte, volim da pobedi Zvezda, ali volim da pobedi i Partizan. Prestao sam da budem zadrt navijač. Otkako me hvata tuga od naših sablasno praznih stadiona, preselio sam se u neke druge lige koje pratim i mnogo bolje poznajem. E, kad posle vrhunskog fudbala pogledam meč iz domaćeg šampionata, pomislim da je usporen snimak. Žao mi je zbog svega toga - rekao je Marko Nikolić.