Marko Kešelj
ALO Foto: Marko Metlas
Marko Kešelj

ALO Foto: Marko Metlas

Marko Kešelj, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Nasmejan i dobro raspoložen, Marko je stigao ispred privatne klinike u Beogradu, gde se kratko zadržao, a potom su ponosni roditelji zajedno izveli bebu iz porodilišta. Markova supruga Jovana, koja se nakon porođaja odmah vratila u top-formu, izašla je sa širokim osmehom na licu, u helankama i majici, a ponosni roditelji objasnili su zbog čega su za sina odabrali ime Jovan.

PROČITAJTE JOŠ:

- Naš sin je sam sebi dao ime jer se rodio na praznik. Moja namera je da napravim košarkaški tim, a zasad imamo dvojicu sinova - rekao je ponosni tata, a potom je dodao:

- Videćemo šta će nam predstojeći period doneti, veoma sam srećan, ovo je nešto što rečima ne može da se opiše - ispričao je košarkaš, a potom je otkrio kako je njegov prvenac reagovao na vest da će dobiti brata.

- Stariji sin Nenad se najviše raduje prinovi. Učestvovao je u svemu s nama i jedva je dočekao da ga vidi - rekao je Kešelj, dok je supruzi Jovani pomagao da bebu smesti u automobil.

Marko Kešelj i Jovana Petkovć

privanta arhiva

Marko Kešelj i Jovana Petkovć, Foto: privanta arhiva

Inače, Jovana Petković je modna kreatorka iz Novog Sada, a dizajnira uglavnom svečane i elegantne haljine, te njene modele nose i mnoge poznate dame s javne scene.

Nikola Kalinić postigao NEVEROVATAN koš protiv Partizana! Magija koja se ne viđa svaki dan! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 15.09.2019. 22:36 - 15.09.2019. 23:18 Crno-beli su savladali Fenerbahče u finalu turnira u Klužu rezultatom 69:64. Nikola Kalinić, Foto: Printscreen / Sport Klub Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić je postigao neverovatan koš u duelu sa Partizanom.

Par svoju ljubav nikada nije eksponirao, pa se u javnosti veoma retko pojavljuju zajedno, a starijeg sina Nenada dobili su u septembru 2017. Marko i Jovana prošle godine krstili su prvog sina Nenada u Dečanima, a za kuma su izabrali najboljeg prijatelja Miroslava Raduljicu.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!