Marina Maljković
kss.rs
Marina Maljković, Foto: kss.rs

- Nije bila lepa utakmica, naša igra pre svega. Bio je uzbudljiv meč, ne toliko dosadan. Tvrda utakmica, ali ne lepa na oko. Nismo imali prepoznatljivu igru, nije bilo velikog broja kontranapada... Oni su igrali baš onako kako smo očekivali. Očekivano teška utakmica bez mnogo iznenađenja. Ova utakmica je bila početak priprema za Tokio. Moramo da ispravimo greške u odbrani i zato nismo imale kontranapad - rekla je Maljkovićeva na konfrenciji za medije posle meča.

Selektorka je naročito privukla pažnju svojim stajlingom:

Pojavila se u sakou, a ispod - majica o kojoj svi pričaju! Golo muško telo i glava čuvenog junaka na njemu (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.11.2019. 18:34 Interesantan izbor. Marina Maljković, Foto: Tanjug Zoran Zestic Srpske košarkašice su počele borbu za plasman na Evropsko prvenstvo, a Marina Maljković je nastavila svoju tradiciju. Selektorka je ponovo izabrala jednu "ludu" odevnu kombinaciju, a ovoga puta je takođe u prvom planu bio jedan lik iz crtaća.

 Košarkašica Ana Dabović istakla je da je najvažnije da je Srbija kvalifikacije počela pobedom, kao i da nivo igre ne može da bude isti kao kada je tim na okupu više od mesec dana.

- Mnogo su teške kvalifikacije, jer ne možemo da igramo na prepoznatljiv način, kao kad smo mesec dana na pripremama. Teško je za dva dana da vratimo taj način igre. Olakšavajuća okolnost je to što smo mi na okupu duži niz godina. Nedostajala nam je konekcija između igrača, nije bilo energije. Bitno je da da smo pobedili. Hvala svima koji su došli da nas podrže - rekla je Dabovićeva.

 Srbija za tri dana gostuje Albaniji u Draču, koja je u prvom kolu ubedljivo poražana od Litvanije 108:43, a Maljkovićeva je govorila i o tome kakav će tim izvesti na taj susret.

- Doći će do promena, s obzirom na medicinski bilten. Nijednog protivnika ne treba potceniti. Biće teško gostovanje, ne znamo šta nas čeka. Sutra imamo trening, pokušaćemo da uklopimo nove igračice u sistem. Izgubili su od Litvanije, biće im san da pobede nekog na domaćem terenu. Ako uspemo da popravimo ono što smo danas grešili, igru i trčanje iz odbrane, ne bi trebalo da imamo problema - zaključila je Maljkovićeva.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!