Haris Brkić
Marko Metlaš
Haris Brkić

Marko Metlaš

Haris Brkić, Foto: Marko Metlaš

Harisa je neko upucao na parkingu dvorane "Pionir".

- Moj suprug je prebacio kanal. On se oduzeo. Ja znam da sam klonula, da sam samo sela na parket. To je bio... To je bio... Ne mogu da opišem to. Ne mogu da verujem. Ne mogu da povežem ni sam čim. Ni sa kakvim... Ne znam. Ne mogu da ga povežem sa tim da bi on mogao da bude povređen, a ne ubijen - rekla je Radmila Brkić u serijalu „Majke šampioni” na televiziji Arena sport.

Nastavila je u istom ritmu.

-  Kada se sve to desilo diglo se sve da se otkrije ko je ubica. Prvih pola godine smo bili u kontaktu sa policijom, niko ništa... Dolazili su ovde, postavljali su pitanja: „Da li je ovo? Da li je ono? Da li mi znamo nešto?“ Ne znamo. Evo sada što pričam vama to smo i njima pričali. Jedino što su nama rekli je da nemaju motiva.

Haris Brkić i Dejan Koturović 1997. godine

RAS foto: Marko Metlas

Haris Brkić i Dejan Koturović 1997. godine, Foto: RAS foto: Marko Metlas

Ni danas nema mnogo inforamcija.

- To je bilo sve što smo mi saznali od njih. To je trajalo ni nepunih godinu dana i od tada ništa. Niko više se ni obratio nije, a da vam kažem, ja da idem da pitam šta rade i dokle su stigli, malo mi je to i neumesno jer treba svako svoj posao da radi. Bilo bi normalno da idem tamo da tražim, ali ja nisam sposobna za to - priča Radmila kroz suze i nastavlja:

- Ja sam sto puta kazala da bih ja volela da me nazove taj, neka me sretne da mi kaže samo zašto. Meni njegova kazna više uopšte nije bitna. Ja nemam njega. Da li će on robijati, da li će on biti osuđen, meni to više ništa ne znači. Samo da mi kaže zašto je to uradio. Koja je to greška njegova bila, šta je on to toliko skrivio da on puca u njega? Samo zašto je to uradio. Ništa drugo. Ja nikome neću da kažem, ni policiji. Ma da me je nazvao...

Bonus video:

Komentari (2)

coa

12.12.2020 13:38

imam ja imformaciju o motivu

Vera

12.12.2020 20:08

@coa - Motiv je navodno pozajmica novca, kako je Haris nekome davao novac na kametu sto je glupost jer nije bio nikakvog posebno jakog imovinskog stanja da bi pozajmljivao veliku lovu, druga da je u cg pregazio nekog kolima pa je u pitanju krvna osveta sto mi je malo verovatno a najverovatnije da je smaknut jer nije hteo da igre gde mu se kaze vec gde zeli.