Vladimir Lučić
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
Vladimir Lučić

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Vladimir Lučić, Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Košarkaši Bajerna pobedili su Zenit na domaćem terenu 77:69! Nemci su prelomili meč u svoju korist u trećoj četvrtini, u jednom trenutku su otišli na +14!

Najbolji pojedinac meča je bio Vladimir Lučić sa 17 poena, 5 skokova i 3 asistencije, a dobro su ga pratili Monro sa  12 poena i 5 skokova i Flakodori sa 11 koševa!

U gubitničkom sastavu je bio najefikasniji još jedan bivši košarkaš Partizana Aleks Renfro, koji je ubacio 18 poena uz 3 skoka i dve asistencije! Pored njega je jedini bio dvocifren kod Rusa Tim Abromaitis sa 13 poena!

Zenit je na deobi poslednjeg mesa sa Žalgirisom i imaju po tri pobede, Bajern je na petnaestom mestu sa pet pobeda!

Košarkaši ASVEL-a pobedili su Olimpiju Milano 89:82, a tandem Lajti-Džordan je upisao 37 poena (19+18) za pobedu domaćina!

Dobra partija Skole 14 poena i po tri skoka i asistencije nisu pomogle Italijanima, pored Argentinca je i Serhio Rodrigez bio raspoložen sa dabl-dablom od 13 poena i 10 asistencija

Dinos Mitoglu i Nikola Mirotić

EPA-EFE/Quique Garcia

Dinos Mitoglu i Nikola Mirotić, Foto: EPA-EFE/Quique Garcia

Košarkaši Barselone pobedili su Panatinaikos na domaćem terenu 98:86, a najzaslužniji za pobedu je bio Nikola Mirotić sa 23 poena i 7 skokova, odlično ga je pratio Malkolm milejni sa 17 poena, četri skoka i pet asistencija! Na drugoj strani Džimer Fredet je upisao 19 poena, a Nik Kalates je imao dabl-dabl od 13 poena i isto toliko skopkova!

Katalonci su sve vreme vodili, a kako je vreme odmicalo tako se i prednost povećavala! Do kraja su rutinski priveli meču svoju korist!

TABELA: 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо