Pero Antić
Alo/Marko Metlaš
Pero Antić

Alo/Marko Metlaš

Pero Antić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Posle okončanja uspešne igračke karijere, bivši centar Crvene zvezde Pero Antić je preuzeo funkciju predsednika Košarkaškog saveza Severne Makedonije.

Jedan njegov današnji potez izazvao je pažnju i u Srbiji, jer je Antić potpisao Memorandum o razumevanju sa Košarkaškim savezom tzv. Kosova, u čije ime je potpis stavio predsednik Arben Fetahu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je saopšteno na sajtu pomenutog saveza, Memorandum će važiti u naredne dve godine, uz mogućnost i produženja saradnje.

Pero Antić

Alo/Marko Metlaš

Pero Antić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Šta to konkretno znači?

Organizovanje akcija za zajednički razvoj sporta, organizovanje prijateljskih utakmica, razmenu stručnjaka i zajedničke treninge, odnosno učešće igrača, sudija i trenera u kampovima koji budu organizovani...

Zajedno u izlasku, svi se pitali - ko je ova lepotica?! Izgleda fenomenalno (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 17:12 Rašon je oduševljen. Rašon Tomas, Foto: KK Partizan Amerikanac Rašon Tomas leči se od povrede, a Partizanov košarkaš kao "terapiju" uzima noćni život u društvu lepotica. On nije igrao za crno-bele protiv Igokee, Tofaša i Primorske, a nije otputovao ni u Litvaniju na megdan Ritasu.

Dve strane će se najmanje po jednom godišnje sastajati, kako bi napravile pregled obavljenih aktivnosti i planirale naredne zajedničke korake.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković pred meč "orlova" u Litvaniji