Nikola Jokić i DeMarkus Kazins
AP Photo/Jeff Chiu
Nikola Jokić i DeMarkus Kazins

AP Photo/Jeff Chiu

Nikola Jokić i DeMarkus Kazins, Foto: AP Photo/Jeff Chiu

Los Anđeles Lejkersi sklopili su moćan tim za sledeću sezonu. "Jezerdžije" su dovele bivšeg Ol-star centra Demarkusa Kazinsa koji je potpisao jednogodišnji ugovor. Tako će Kazins opet u reketu sarađivati sa Entonijem Dejvisom, s kim je činio tandem u Nju Orleans Pelikansima. Za njega je bio zainteresovan i Majami Hit, ali ga je nekoliko igrača Lejkersa, među kojima i Dejvis, ubedilo da dođe u Los Anđeles.

Jednostavno najbolji: Nando De Kolo

Profimedia

U međuvremenu, dvogodišnji ugovor sa Lejkersima potpisao je Ražon Rondo, pa pogledajte potencijalnu startnu petorku Lejkersa za sledeću sezonu: Rondo, Grin, Džejms, Dejvis, Kazins. Tu su i Kentevijus Koldvel-Poup, Troj Denijels, Kajl Kuzma, Džered Dadli i Džavejl Mekgi. Kazins je poslednjih sezona bio daleko od svog renomea, pre svega zbog velikih problema sa povredama. 

PROČITAJTE JOŠ:

Kazins će u avgustu napuniti 29 godina, bio je Ol-star četiri uzastopne sezone pred dolazak u Ouklend. Peti pik sa drafta 2010. proveo je šest sezona u Kingsima koji su gradili tim oko njega, ali su ga trejdovali u februaru 2017. u Nju Orlenas. Prošle sezone je neočekivano potpisao za Golden Stejt Voriorse za 5,3 miliona dolara usred jula dok se još oporavljao od pokidane Ahilove tetive.