Lebron Džejms
AP
Lebron Džejms

AP

Lebron Džejms, Foto: AP

Pridošlica u ekipi Los Anđeles Lejkersa, Entoni Dejvis, će u narednoj sezoni nositi dres sa brojem 23, prenose američki mediji.

"Obrva" je u Los Anđeles stigao ovog leta u trejdu iz Nju Orleans Pelikansa.

On će preuzeti broj Lebron Džejmsa  koji je prethodne sezone nosio dres sa brojem 23. Džejms je odlučio da izađe u susret svom novom saigraču i prepusti mu svoj broj i na taj način poželi Dejvisu dobrodošlicu u novu sredinu.

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena Brooks

Marko Metlaš

Dejvis je svih sedam sezona koliko je proveo u Nju Orleansu i u NBA uopšte nosio dres sa brojem 23. Odabrao je ovaj broj po uzoru na svog idola Majkla Džordana, a tu tradiciju će izgleda nastaviti i u Lejkersima.

Još uvek nije zvanično odlučeno koji će broj u novoj sezoni nositi Lebron ali se pretpostavlja da će to biti dres sa brojem šest koji je nosio dok je igrao za Majami.

Ovaj potez će svakako najviše obradovati upravu "Jezerdžija" jer svi fanovi Lebrona će morati da uzmu novi dres sa novim brojem, a staru "23" će verovatno okačiti u ormar.

Lejkersi će pokušati u naredom periodu da obezbede potpis još neke velike zvezde i da tako povećaju svoje šanse za osvjajanje titule naredne sezone