ISPUNIĆE MU SE NAJVEĆI SAN Lebron Džejms produžio ugovor kako bi igrao sa sinom u istom timu!

Broni Džejms (16), sin zvezde Lejkersa i NBA Lebrona Džejmsa, mogao bi da dočeka debi u najjačoj ligi sveta uz svog oca!

LeBron Džejms
LeBron Džejms, Foto: AP/Mark Terrill

Slavni as je produžio saradnju na još dve godine, do 2023. Iste godine Džejms junior će završiti srednju školu, dakle pre poslednje godine ugovora njegovog oca sa Lejkersima, čime automatski stiče pravo da ga neki od timova izabere na draftu, naravno pod uslovom da se prijavi.

Broni nije mega zvezda u svom uzrastu, čak jedva prelazi dvocifrene košgeterske brojke za svoj srednjoškolski tim Sijera Kenjon, daleko je od nekog vrha u svom uzrastu, ali znamo svi da NBA živi od marketinga i spektakla, a gde ćete bolju prodaju brenda od činjenice da bi po prvi put u istoriji otac, i to zvezda, mogao da zaigra sa sinom, ili protiv njega. U svakom slučaju, da se nađu u isto vreme na terenu.

Lebron Džejms je izjavio da mu je zapravo najveći san, važniji od svake titule, da se jednog dana nađe zajedno na terenu sa sinom.

- Pitate me šta mi je najveće dostignuće u karijeri? Da budem u isto vreme sa svojim sinom na terenu. To bi mi bio najvažniji momenat NBA karijere. Razmišljao sam o tome, jer mi sin ima 14 godina, i možda bi mogao ranije da dođe u NBA - izjavio je pre dve godine četvorostruki šampion.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti