Crvena zvezda - Partizan, finale plej-ofa
Alo! M.Metlaš
Partizan Zvezda Faje Veličković

Alo Vladimir Markovic

Partizan Zvezda Faje Veličković, Foto: Alo Vladimir Markovic

Večiti rivali dočekuju ovaj meč sa učinkom 4-2 na Jadranu i posle evropskih poraza. Partizan je nekako bolje krenuo sezonu pa je došlo do "štucanja", Zvezda je lošije krenula i podigla formu, ali je sada prilično uzdrmana.

PROČITAJTE JOŠ:

Šta je još i te kako važno za vaš dobitan derbi tiket?

Zanimljivo je to što će derbi biti odigran u "Areni", prvi put još od 2009. godine kada je jedini do sada odigran u najvećoj dvorana na Balkanu. Tada je Partizan pred nešto više od 10.000 gledalaca slavio sa 64:58 u polufinalu fajnal-fora regionalnog takmičenja.

Ako se istorija donekle ponovi što se tiče malog broja poena i ukupno bude između 131 i 140 poena, to možete naplatiti lepom kvotom 4.80.

Sve se čulo u Areni: "Pi**o GROBARSKA, idi iz Zvezde!" Partizanovi navijači likuju zbog ovog poteza! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 13:51 Nezadovoljni njegovim partijama! Džejms Gist, košarkaš Crvene zvezde, Foto: KK Crvena zvezda Košarkaši Crvene zvezde su poraženi posle velikog preokreta Asvela i produžetka 74:72, u okviru osmog kola Evrolige! Tim Andrije Gavrilovića je uspeo da ispusti pobedu, a da stvar bude još gora preokret je učinjen pred 11.000 navijača!

Šta kaže tradicija? Računajući samo poslednjih godinu dana, Partizan i Zvezda odigrali su 10 mečeva u ABA ligi, KLS i Kupu Radivoja Koraća. Od poslednjih pet susreta čak četiri su pripala Zvezdi koja vodi sa 7:3 u pomenutih 10 utakmica.

Crvena zvezda - Partizan, finale plej-ofa

Alo! M.Metlaš

Crvena zvezda - Partizan, finale plej-ofa, Foto: Alo! M.Metlaš

Derbi je sigurno utakmica u kojoj ne važe prognoze, u kojoj zaista važi ona fraza da nema favorita. Može neko taktičko rešenje da odluči, ali su mnogo češće daleko bitniji voljni momenat, veća želja i borbenost, odnosno inspiriacija pojedinaca.

Pre braka je htela da se zamonaši, a naš slavni košarkaš je otišao u naručje ove STARLETE! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 18:55 E moj Marko! Marko Jarić i Adrijana Lima, Foto: youtube/SuperCouples Nekada su bili jedan od najlepših parova na svetu, Adrijana Lima i Marko Jarić su se razveli, a tada se u medijima pisalo da je nekadašnja učesnica "Parova" Kristina Spremo kriva za njihov raskid!

Ikona i kapiten Partizana Novica Veličković je rekao da je to i najlepša utakmica za njega. Njegova uloga je neprocenjiva u ovakvim mečevima, ali se očekuje da Rašon Tomas prednjači na parketu i kvota je 4.50 da će biti najbolji strelac.

NAJČITANIJE NA SPORTU

Sigurno da ovo nije najbitniji derbi u sezoni, ali je derbi uvek stvar prestiža i ponosa. Na strani Partizana su iskustvo trenera Trinkijerija naspram Gavrilovića, i sigurno podrška sa tribina jer je domaćin, dok bi Zvezda šansu mogla da traži u reketu.

Lebron nastavlja da ponižava Bjelicu, sad se oglasio na Instagramu sa žestokom prozivkom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 13:16 Košarkaši Los Anđeles Lejkersa trijumfovali su nad Sakramento Kingsima 99:97! lebron džejms i Nemanja Bjelica, Foto: AP Marcio Jose Sanchez Spektakularna noć u Americi je protekla u znaku jednog od najboljih košarkaša današnjice LeBron Džejmsa ali i srpskog košarkaša Nemanje Bjelice koji će ovaj poraz dugo pamtiti!

Što se tiče samih aktera, da će Jaramaz postići više poena od Berona kvota je 2.50, a ako pogodite da će Gordić i Lorenco Braun podeliti isto asistencija, kvota je 3.30.

Čeka nas prvi derbi u Areni posle 10 godina, verovatno i rekord posećenosti najveće utakmice srpske košarke, a ishod ćemo saznati nešto posle 22 časa.

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"