Partizan - Budućnost
ALO Foto: Marko Metlas
Partizan - Budućnost

ALO Foto: Marko Metlas

Partizan - Budućnost, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Lider ABA lige, ekipa Budućnosti, dočekuje ekipu Partizana u dobroj formi. Posle prvih nekoliko kola, poraza od Cedevite i šokantnog poraza od Primorske, domaćin je digao formu i ušao u seriju pobeda u regionalnoj ligi. Iako u Evrokupu igra dosta slabije, Budućnost je favorit u ovom meču.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan sa druge strane igra prilično promenjivo ali pobeđuje, obezbedio je TOP 16 fazu Evrokupa, dok u ABA ligi deli, za apetite gostujuće ekipe, skromnu četvrtu poziciju. Osokoljen pobedom u prošlom kolu protiv večitog rivala i odlične predstave u Evrokupu, Partizan ide u Moraču po čitav plen. Pobediti u Podgorici je jako težak posao i zato je Meridianbet stavio sjajnu kvotu 2.07 na pobedu Partizana.

Utakmice između Budućnosti i Partizana gotovo po pravilu su jako neizvesne, često „na jednu loptu“. Zato je jako bitno obezbediti „pol poziciju“ pred plej-of i preko domaćeg terena, eventualno doći i do željenog naslova šampiona ABA lige.

Meridian ima sjajnu dodatnu ponudu za sve ljubitelje sportskog klađenja koji radije igraju igre u vezi sa brojem poena. Jako popularna igra je opseg poena, ukoliko mislite da će meč biti tvrd i neizvesan možete odigrati broj koševa u rasponu 131-140 po kvoti 4.30.

Partizan - Ritas

ALO! Miloš Dreković

Partizan - Ritas, Foto: ALO! Miloš Dreković

Spremili smo, kao i uvek, sjajnu ponudu za klađenje, ukoliko niste u mogućnosti da zauzmete svoje mesto u Morači u nedelju, dobrodošli ste u naša kladionice da u ugodnom ambijentu odgledate meč i, zašto da ne, odigrate na svog favorita nešto iz naše bogate ponude uživo klađenja.

BONUS VIDEO

Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!