Kristijan me osvojio manirima i pažnjom

Informer | sport 2016-11-28 23:51:07 2016-11-28 23:51:07

Kristijan Golubović me je osvojio manirima i pažnjom, kaže srpska košarkašica Tatjana Živanović.

Alo!

Bivša reprezentativka naše zemlje ističe da se ne kaje što je bila u vezi sa čuvenim" opasnim momkom" koji je prethodnih godina postao i rijaliti zvezda.

- Svesna sam da će me veza s Kristijanom uvek pratiti. Mi smo ostali u dobrim odnosima. Kada se sretnemo u mom Kraljevu, javimo se jedno drugom, popričamo, ali to je sve - kaže ona za "Informer".

Kristijan i Tatjana su se upoznali 2009. godine, a ona tvrdi da je Golubović bio pravi džentlmen za četiri godine koliko su proveli zajedno. Inače, Golubović je u to vreme bio u braku sa Suzanom Milojković.

- Osvojio me manirima, pažnjom. Uvek je bio džentlmen i gospodin, i prema meni i prema mojim prijateljima. Prekinula sam vezu nakon njegovom izlaska iz zatvora. Jednostavno mi to nije bilo više kao ranije i okrenula sam se nekom drugom načinu života - dodaje Živanovićeva.

Ona je, inače, odlična prijateljica sa doskorašnjim kapitenom naše reprezentacije Milicom Dabović. Zato je prošle nedelje u Kraljevu pratila meč Srbije i Luksemburga u kvalifikacijama ua Evropsko prvenstvo. Dabovićeva se nedugo potom povukla iz reprezentacije.

- Milica je odlučila da završi karijeru i žao mi je zbog toga. Ona je bila lider i snaga reprezentacije. Takođe, može se reći da je bila brend srpskog tima. Ništa sad više neće biti isto. Odlučila je da se povuče iz mnogo razloga, jedan su njene godine i duga karijera, a drugi je svakako to što je bila loša atmosfera u reprezentaciji. To i ona sama uvek ističe - kaže ona za "Informer".

Expand player
Pogledajte više