OSTAVIO ŽENU ZBOG NAVIJAČICE PA OBOLEO OD ISTOG TIPA LEUKEMIJE KAO MIHA! Kada se teško razboleo njegov sin mu spasao život, on mu uzvratio tako što ga izbacio iz testamenta SLEDEĆEG DANA! (FOTO/VIDEO)

On je spasao legendarnog košarkaša od samoubistva!

Kreg Sager
Krejg Sager, Foto: youtube/NBA

Krejg Sager je bio jedan od najbitnijih novinara koji su oblikovali najjaču ligu na svetu, a ako ne znate o kome se radi najbolje ćete ga prepoznati po čudnim i šarolikim odelima koje je oblačio.

Decembra 2016. godine ušao je u kuću slavnih za sportske novinare, a tada je u emotivnom intervjuu rekao:

"Ovo je nešto što ne može da se kupi, nešto što ne možeš da se dogovoriš sa Bogom i nešto čega nema u beskrajnim količinama. To je jednostavno način na koji živiš život!" - rekao je Sager kada je primio nagradu.

"To je način na koji živiš život" - možda te reči i najbolje opisuju ovog reportera, pošto je svoju prvu ženu ostavio za čirlidersicom Čikago Bulsa, koju je potom i oženio. Ona je bila tada duplo mlađa od Sagera (49), imala je 24. godine.

Iz prvog braka je imao jednog sina (Krejg mlađi) i dve ćerke (Kejsi i Krista), da bi potom imao još dva deteta sa njegovom novom ženom!

Baš kao Siniši Mihajloviću, dijagnostikovana mu je akutna leukemija. Njegov sin iz prvog braka Krejg mlađi, donirao mu je dve odvojene koštane srži kako bi spasao očev život! Nakon što mu je dodeljena nagrada za životno delo ubrzo je i preminuo, pre toga je izostavio svog sina Krejga, koji mu je produžio život, iz testamenta i sve je ostavio Stejsi, svojoj drugoj ženi!

"Stvar koja me je najviše uznemirila je vreme kada je testament napisan, samo dan nakon što sam napustio Hjuston pokušavši da spasem njegov život po drugi put. Samo ne razumem taj proces razmišnjanja da to uradi tada jer smo bili porodica u tom trenutku" - rekao je Krejg mlađi.

 

Zanimljiva činjenica je da je upravo ovaj reporter spasao legendarnog košarkaša od samoubistva!

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi