Igor Kokoškov
EPA/Alejandro Garcia
Igor Kokoškov

EPA/Alejandro Garcia

Igor Kokoškov, Foto: EPA/Alejandro Garcia

Trener Fenerbahčea Igor Kokoškov se već na startu rada u Fenerbahčeu suočio sa brojnim problemima, ekipa igra očajno na oba fronta. Škripi na sve strane, pa se Kokoškov odlučio na promene u sastavu ekipe.

Srpski trener je odlučio da dovede Tomasa Ertela, ali i Marka Gudurića. Fenerbahče završava sve detalje dogovora sa Ertelom iz Barselone, za koju je ove sezone beležio u proseku 4,5 poena i 3,5 asistancije po utakmici. Francuz se tako vraća u Istanbul, pošto je prethodno u karijeri nosio dres Efesa. Registracija novog igrača biće moguća tek za dve nedelje, od 30. decembra i utakmice protiv Asvela u Evroligi.

Kokoškov želi da Feberbahče vrati i Marka Gudurića, košarkaša Memfis Grizlisa. Srpski košarkaš bi trebalo da odluči da li će da ostane u NBA ligi ili će se vratiti u Evropu, a Fener želi da ugrabi priliku ukoliko se ukaže. Gudurić je već nastupao za Fenerbahče od 2017. do 2019. godine. U NBA ligi je na 44 utakmice prosečno beležio 3,9 poena uz 1,7 skokova i 1 asistenciju po utakmici.

PROČITAJTE JOŠ: