Lamar Odom, Derek Fišer, Kobi Brajant, Saša Vujaćić i Po Gasol
Profimedia
Kloi Kardašijan i Lamar Odom

Profimedia.rs

Kloi Kardašijan i Lamar Odom, Foto: Profimedia.rs

Bivša zvezda NBA lige, Lamar Odom, otkrio je u svojoj novoj knjizi "Tama ka svetlu", neke interesantne detalje iz njegovog života!

PROČITAJTE JOŠ:

UĆUTKALA SVE U ITALIJI! Prelepa Mihina ćerka brutalno odgovorila na vređanja! (FOTO)

PRELEPA SCENA U RIMU! Đokovićev sledeći protivnik "NEŽNI DIV", oduševio tenisku javnost i pomogao devojčici! (VIDEO)

OVO NISMO OČEKIVALI OD ŠVAJCARCA! Federer izjavom šokirao ljubitelje tenisa, podržava dekadentno ponašanje! (VIDEO)

Ovaj 39-godišnji Njujorčanin je otkrio da ga je zavisnost prema seksu vodila da vara svoju bivšu ženu Kloi Kardašijan, i da je ta zavisnost kriva za njegovo predoziranje u javnoj kući u Vegasu.

"Ja sam zavisnik od seksa" - otkrio je Lamar i dodao da ga je bilo sramota pred Kloi: "Hteo sam da sve vratim kako je bilo, ali ne možeš. Hteo sam i da sakrijem. Ali taj bolestan greh je bio previše težak za mene da to uradim.. Imao sam problem."

Bivši igrač Los Anđeles Lejkersa i saigrač Kobija Brajanta je otkrio da je voleo da konzumira seks i drogu u isto vreme:

"Seks je bio okidač da se drogiram, zato što dupliraš taj sjajan osećaj." - otkrio je svoju tajnu Odom i dodao da je predoziranje u javnoj kući promenio njegov život: "To je bio moj poziv za buđenje. Ovo ne sme da se dogodi nikad više!".

Dvostruki šampion Nba lige i najbolji šesti igrač 2011. je otkrio intrigantni podatak u svojoj knjizi da je spavao sa preko 2.000 žena.

"Bilo je previše striptizeta da bih brojao. Nije bila prevelika stvar za mene, ali često bih ih platio. Nikad ih nisam posmatrao u lošem smislu." bio je iskren Lamar i otkrio: "Ponestalo mi je pornića da gledam, tada znate da su stvari otišle van kontrole!".

Lamar Odom je u svojoj poslednjoj sezoni igrao za Los Anđeles Kliperse koji su ga i izabrali na draftu 1999. kao četvrtog pika. Tokom svoje 14-godišnje karijere igrao je i za Majami Hit, Los Anđeles Lejkerse i Dalas Maverikse!

Ipak će rekord ostati u posedu Vilta Čembrlejna za koga se veruje da je spavao sa više od 20.000 žena, što je u proseku 1.4 dama dnevno. Vilt je umro u 63. godini od srčanog udara!