IZNENADNA ODLUKA KK Budućnost ostaje bez trenera!

Šampion Crne Gore i lider regionalne košarkaške ABA lige ostao je bez trenera pošto je mladi stručnjak Igor Jovović odlučio da podnese ostavku.

Igor Jovović
Igor Jovović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Košarkaški klub Budućnost VOLI obavestio je javnost da je dosadašnji trener Igor Jovović odlučio da podnese ostavku zbog privatnih obaveza.

"Predsednika i upravu Kluba Jovović je informisao o nemogućnosti da u narednom periodu vodi ekipu zbog privatnih obaveza koje su mu prioritetne!" navodi se u saopštenju KK Budućnost VOLI.

Igor Jovović
Igor Jovović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ovakva odluka iznenadila je sportsku javnost i čelnike Budućnosti, posebno zbog činjenice da je klub pod vođstvom Igora Jovovića beležio sjajne rezultate u prethodnih godinu i po dana. Sa Igorom Jovovićem za kormilom Budućnost je u prethodnoj sezoni osvojila "duplu krunu" u Crnoj Gori a jedna pobeda delila je Podgoričane od plasmana u Evroligu.

Mladi crnogorski stručnjak preuzeo je ulogu šefa struke 15. aprila 2013. godine kada je prvi trener Dejan Radonjić podneo ostavku zbog ponude Crvene zvezde Telekom.

Ekipa Budućnosti trenutno se nalazi na čelu tabele ABA lige, dok u Evrokupu i dalje ima šanse za plasman u narednu rundu takmičenja.

Najnovije - Alo.rs