Svetislav Pešić
twitter/eurohoopses
Svetislav Pešić

twitter/eurohoopses

Svetislav Pešić, Foto: twitter/eurohoopses

Košarkaški trener Barselone, Svetislav Pešić, još jednom je pokazao klasu prilikom tajm auta svoje ekipe. Srpski stručnjak napravio je pravi šu kada je pokušao da otera kamermana televizije Movistar tokom jednog tajm auta svoje ekipe.

Barselona je slavila u tom meču sa 87:61 i na korak je od plasmana u polifinale nacionalnog plej-ofa. U igri španskog velikana mogli su se videti padove tokom igre,  a najbolji detalj  koji oslikava to je druga četvrtina Pešićevog tima u kojoj su ubacili svega šest poena.

PROČITAJTE JOŠ:

Miloš Teodosić

Blic/Marko Metlaš

Naime, tokom cele utakmice Pešić je morao da ispravlja greške svog tima, pa je tražio tajm aute kad god mu je bilo potrebno.

Prilikom jednog tajm auta, kamerman je prišao da snimi akciju i poruku Pešića igračima. Bivši stručnjak Crvene zvezde ga je samo bledo gledao  da bi mu pokazao palac ka gore, u tom trenutku neko je bacio peškir preko kamere.

Kamerman je skinuo peškir i nastavio da snima plan Pešića koji ga je opet ugledao i ovog puta mu je pokazao celu tablu na kojoj treneri iscrtavaju plan akcije!