Janis Adetokumpo i Džejms Harden
AP Photo/Morry Gash
Janis Adetokumpo i Džejms Harden

AP Photo/Morry Gash

Janis Adetokumpo i Džejms Harden, Foto: AP Photo/Morry Gash

Košarkaši Milvoki Baksa plasirali su se u drugu rundu NBA plej ofa pošto su popularnom "metlom" odnosno rezultatom 4:0 izbacili Detroit Pistonse, ovoga puta rezultat je bio 127:104.

Pročitajte još:

ZATVORSKI REŽIM Nebojša Čović nije štedeo Budućnost nakon poraza, njegova izjava je oštra poput noža! PRODUBIO IM JE RANU

ČOJSTVO I JUNAŠTVO Repeša i Budućnost odbili da govore za medije ( FOTO + VIDEO)

UZBUĐEN, VAN SEBE, SVE MU SE SKUPILO Filip Čović pokazao ruku! Ono što se nakon toga videlo NAVIJAČI BUDUĆNOSTI ĆE ZAPAMTITI!

Ekipu iz Viskonsina do pobede je vodio "leteći Grk" Janis Adetokumbo koji je meč završio sa 41 poenom, devet skokova i tri asistencije, dok su njega pratili Kris Midlton sa 18 i Erik Bledso sa 16 poena.

Na drugoj strani Redži Džekson je meč završio sa 26 poena i sedam skokova, dok se Blejk Grifin zaustavio na 26.

Juta Džezeri su izbegli sudbinu Pistonsa pošto su pobedili Hjuston Roketse rezultatom 107:91 i vratili su seriju u Teksas.

Ekipu Kvina Snajdera do pobede je vodio Donovan Mičel koji je meč završio sa 31 poenom, dok su se istakli i Dža Kraudera sa 23 i Riki Rubio sa 18 poena.

Ne moramo da Vam kažemo ko je bio najefikasniji u Hjustonu, dovoljno je da Vam kažemo da se ovoga puta zaustavio sa okruglo 30 poena, dok je Kris Pol ubacio 23.

Naredni meč igra se u noći između srede i četvrtka od 2 sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu u "Tojota centru".