NIkola Jokić
AP/Mark Terrill
NIkola Jokić

AP/Mark Terrill

NIkola Jokić, Foto: AP/Mark Terrill

Denver se protiv Jute vratio iz 1:3 i prošao u polufinale Zapada, a sad je u istoj situaciji i protiv Klipersa. Nikola Jokić je analizirao neuspeh ekipe, ali i dalje veruje u pozitivan ishod serije.

- U prvoj četvrtini smo imali neki ritam, protok lopte je bio dobar, ali ni tada nismo pogađali. Mislim da je u trećoj četvrtini nastao najveći problem za nas, nismo se dobro kretali, igrali smo sporo, loše čitali stvari na terenu. Bilo je drugačije. Oni su bili agresivni, ali agresivni su već četiri utakmice u nizu, to nije nešto što nas je iznenadilo. Moramo da odradimo bolji posao u sledećoj utakmici - rekao je Jokić koji je sa 26 poena (11-23 iz igre za 39 min), 11 skokova i šest asistencija bio najbolji kod Denvera.

Ko će osvojiti NBA prsten?

 

Jokić ističe da se ekipa neće predati. 

- Niko ne voli da izgubi utakmicu. Mi se takmičimo na veoma visokom nivou i jedan smo od najboljih timova u ligi. Smatram da bi trebalo samo da se opustimo i uživamo u trenutku. Svi stvaraju mnogo pritiska. Mislim da će pred sledeći meč sve biti mnogo bolje jer ako izgubimo, to znači da idemo kući, a to niko ne želi. Mene takve stvari dodatno opuštaju pred utakmicu - rekao je Jokić.

Peta utakmica na programu je u petak na subotu od 00.30.

PROČITAJTE JOŠ: